Uknuselig verdensnyhet

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

De siste årene har media fokusert på glass som eksploderer i baderom. Nå lanserer MegaFlis en uknuselig dusjdør i laminert glass. 

 

Eksplosjoner i herdet glass på baderom var blant annet et sentralt tema i TV2 hjelper deg i mars 2010. Mens det herdede glasset har en ekstrem styrke i overflaten, er det et kjent problem at skader under produksjon, transport eller montering kan forårsake spenninger som plutselig kan utløses ved at glasset eksploderer uten forvarsel.

Siden høsten 2009 har MegaFlis jobbet med å finne en løsning som både er sterk og holdbar nok til å erstatte eller supplere bruken av herdet glass i baderom. Ved hjelp av den teknologien som blir brukt i skuddsikkert glass og i frontruter på biler, har MegaFlis utviklet en helt ny type dusjdør på markedet. Den karakteriseres som uknuselig, og skal være et alternativ til vanlige dusjdører i herdet glass.

Løsningen er testet av SINTEF Byggforsk etter normen NS-EN 12600. Testen fastslår styrken i glasset, og ifølge flis- og baderomskjeden skal produktet ha bestått testen med glans.

Den uknuselige nyheten markedsføres under merkenavnet Innovation Design og er registrert hos Patentstyret i Norge. Produkter i serien Innovation Design er i salg fra midten av oktober.

Innovation Design produseres i regi av MegaFlis AS, og arbeidet med de laminerte dusjdørene har vært ledet av markeds- og innkjøpssjef Jakob Horsholt, som har betydelig erfaring fra utviklingen av glassløsninger. Han har tidligere jobbet for det internasjonale glasselskapet Pilkington, hvor han var sentral i konstruksjonen av taket til den fascinerende Ishøj kirke i København. 

Teaser:

De siste årene har media fokusert på glass som eksploderer i baderom. Nå lanserer MegaFlis en uknuselig dusjdør i laminert glass. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
MegaFlis lanserer en helt ny type uknuselig dusjdør. (Foto: MegaFlis)
Powered by Labrador CMS