Populære jenterom

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

8.mars er jentenes dag, og noen av de markante kvinnene i norsk kultur- og idrettsliv har satt sitt preg på 5. etasje på Grand Hotel. I år fyller jenteetasjen fem år. 

Norge bugner av tøffe jenter med bein i nesa, og noen av disse fikk lov til å sette sitt personlige preg på det ærverdige

 Kari Traas rom scorer høyt. 

hotellets 5. etasje. Ifølge Hotels.com er det rommene til Inger Ellen Nicholaisen, Silje Nergaard, Ane Dahl Torp og Kari Traa som er de mest populære. Markedsansvarlig Kari Hasselknipe har sin formening om hvorfor akkurat disse rommene peker seg ut: 

 

- Silje Nergaard sitt rom, er det største. Inger Ellen Nicholaisen sitt, skiller seg veldig fra de andre, i forhold til en maskulin innredning. Ane Dahl Torp og Kari Traa scorer også høyt. Folk har forskjellig smak. Interiørmessig er jo som å komme hjem til disse kvinnene. Rommene gir fire helt ulike opplevelser, forteller hun. 

Ladies Floor fyller fem år i år, og det ser ut til at jentene er svært bevisst på hvor de ønsker å bo.

 

- Mange reiser mye i jobben og er lei av ”vanlige” rom. I forbindelse med fem års jubileet, følger en spesiell overraskelse med noen av rommene. Under jazzfestivalen i august feks, får de som bor på rommet til Silje Nergaard billetter til utvalgte konserter, forteller hun.Silje Nergaard fikk innrede det største av jenterommene. 

 

Men dette er ikke det eneste hotellet som gjør spesielt stas på jentene: 

 

På W Hotels i New York gjør de alt for at de kvinnelige gjestene skal føle seg som en million dollar. Hotellet på Lexington Avenue for eksempel, har herlige make-up kits fra Diane Von Furstenberg på rommene. Her finnes spa suiter, hvor du får eget boblebad og spaprodukter på rommet.

Grange City Hotel har også egne rom tilpasset kvinnen. Her finner du deilige produkter til dusj og bad, samt speil med ekstra lys, for sminking og make-up. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Jenteetasjen på Grand Hotel fyller fem år i år. Dette rommet er designet av Ane Dahl Torp.
Powered by Labrador CMS