Matcher flisene

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

 

GROHE følger opp suksessen fra fjoråret med GROHE Rainshower WaterColours, og lanserer en ny kolleksjon med mer naturlige farger enn forgjengeren. 

 

Med det nye tilskuddet skal det være enda enklere å mikse og matche farger på badet. Fargen på dusjhodet kan byttes ut etter humør og årstid, og med de nye fargene blir det også enklere å matche fargene på baderomsflisene.

Mens den forrige kolleksjonen var svært fargerik, har den nye kolleksjonen fått navnet GROHE Rainshower NaturalColours Collection. Med andre ord er det valgt en dusere og mer naturlig fargeskala denne gangen; Natural Sandstone, Cloudy Limestone, Fired Clay, Sheer Marble, Misty Slate og Frosted Granite. Kolleksjonen er inspirert av arkitekter som designer baderom basert på tilsvarende fargede byggematerialer som marmor, granitt, fliser og mosaikk.

- Rainshower NaturalColous Collection er blant de beste i sin kategori i forhold til design, funksjonalitet
og bærekraft og er med på å utvide en allerede spennende serie av fargede dusjhoder. Vi nordmenn
bruker langt mer vann enn folk flest i resten av verden, og med et dusjhode fra Rainshower
kolleksjonen kan du redusere vannmengden uten at du merker noe forskjell, sier Kjetil Grønbakken,
Trade Marketing Manager i GROHE.

Det stilles stadig høyere krav til baderomsutstyr, og GROHE følger med den moderne utviklingen med å kombinere høy teknologi og vitenskap. Blant annet har selskapet satset på overflater med speilblank glans og som er smussavvisende og bestandig mot riper og misfarging. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Nye og naturlige farger i Rainshower-serien. (Foto: GROHE)
Powered by Labrador CMS