Dra til sjøs

Publisert Sist oppdatert

Skipet er faktisk så stort at det er vanskelig å få med alt på sammen bilde.

Jomfruturen går allerede i morgen, fredag. Da skal alt være i tipp topp stand for å ta imot de første gjestene. Det råder en dempet effektivitet i skipet, restaurantbordene er dekket, på showscenen gjøres den siste finpussen og i de utalige forretningene i handlegaten kommer de siste varene på plass.

– Det jobbes på spreng for å få alt klart, forteller Helene Berg Alium fra Color Line.


Bar i høyden

I Magic Show Lounge øves det på spreng.

– Skipet er tilnærmet likt Color Fantasy, bortsett fra dekk fem, forteller barkeeper Kjell Görlitz. Selv har han to års fartstid fra Color Fantasy før han søkte seg over til det nye søsterskipet. Jobben på Magic blir i toppbaren, Observation Lounge. Et av skipets høyeste punkt som frister med fantastisk utsikt og klassisk musikk eller lett jazz-tonefølge. Han forteller at Norske og Tyske gjester stort sett bestiller de samme drinkene. Det går i moderne, trendy saker i glassene. Den eneste forskjellen er de Tyske gjestenes hang til det eksotisk Norske – øl og Linie Aquavit.Helene Berg Alium fra Color Line prøvesitter en av de spenstige sittegruppene i Palazzo Nightclub.

Det er til sammen 300 ansatte om bord på hvert ”skift” som er organisert med 14 dager på jobb om bord og 14 dager i land. Det betyr at Color Magic er blitt den nye arbeidsplassen til 600 mennesker. Alium forteler at de ikke har annonsert etter medarbeidere til skipet, mange har søkt seg over fra andre Color Line skip. Det er tydelig at dette er en attraktiv arbeidsplass.

Underholdning på flere dekk

I Magic Show Lounge sørger 8 råtrente artister for forrykende underholdning. De har satt opp to forskjellige show, et til seilasen sørover og et for reisen nordover. Her skal det godt gjøres å kjede seg. I loungen er det plass til 440 gjester og etter showet blir det dans til levende musikk.

Nightcluben, Palazzo, er inspirert av Italia og er over to dekk. I taket henger Italienske karnevalsmasker. Et par karer går omkring og tester lysshow og andre effekter slik at alt skal være i tipp topp

stand når festhungrige gjester entrer dansegulvet.


Interiøret er ytterst stilfullt på restaurantdekket.

Til sammen er det 8 restauranter og 7 barer om bord.

– Og selvsagt er det casino, både for voksne, barn og voksnebarn, sier Alium. Det er selvsagt et bredt tilbud til dem som vil shoppe taxfritt.


Thumbnail Image: