OVERTAR: Jørgen og Elisabeth Tveiterås er nytt vertskap på Havila Hotel Geiranger.

De blir vertskap i Geiranger

Nå er det nye vertskapet ansatt ved Havila Hotel Geiranger. Valget falt på Jørgen og Elisabeth Tveiterås (bildet).

Publisert

Geiranger Hotell ble i januar kjøpt opp av familien Sævik sitt selskap Havila Hotels AS, som er en del av Havila Gruppen og deres satsingen inn mot reiseliv og turisme.

Hotellet i Geiranger har i mange år vært drevet av familien Haldorsen, med far Tore og datter Maud.

– Havila Hotels ser på oppkjøpet i Geiranger som en del av en helhetlig satsing i regionen, der Geiranger er en viktig brikke. Dette spesielt når vi ser på satsingen som Havila Gruppen gjør til lands og til vanns i sin helhet, heter det i en pressemelding.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Rutinert par

NY EIER: Hotel Geiranger fikk nye eiere i januar.

Jørgen og Elisabeth Tveiterås er det nye vertskapet ved hotellet. Paret har vært bosatt i Geiranger i flere år.

Jørgen kommer i fra en salgsstilling i Classic Norway, og har tidligere jobbet som salg– og markedssjef for Geiranger Fjordservice, samt salgssjef for regionen ved Hotel Union i Geiranger, og annen hotellerfaring.

Elisabeth har en bachelor i reiseliv og kommer nå fra stillingen som assisterende daglig leder ved Geiranger Sjokolade der hun har vært de fem siste årene. Hun har også hotellerfaring fra Geiranger, Bergen og Stranda.

– Vi i Havila Hotels er glade for å ha Jørgen og Elisabeth på laget her i Geiranger, og ser frem mot en spennende sommer, skriver Gunther Dahler, reiselivsdirektør i Havila Hotels i en e-post til Hotellmagasinet.

Powered by Labrador CMS