• Hotell
  • Restaurant
  • Cafe
  • Bar
  • Nytt om navn
  • Stilling ledig

Meny

  • Hotell
  • Restaurant
  • Cafe
  • Bar
  • Nytt om navn
  • Stilling ledig

Sjekk den NHO-middagen!

Når Norges samfunnstopper samles til NHOs Årsmiddag i morgen kveld får de servert «fremtidens mat», møysommelig utviklet av Stiftelsen Årets Kokk. Glem fet foie gras, svarte trøfler og langreist scampi, her er det kveitekjaker, nedfallsepler og hønseføtter som gjelder.

NHO får hele verden «på besøk»

Globale smaker og lokale råvarer. Bocuse d’Or Norge er kulinarisk rådgiver for NHOs årsmiddag, og har hentet inspirasjon fra hele verden og kombinert det med gode norske råvarer.

Setter bærekraft på menyen

Norske kunder, turister og det offentlige blir stadig mer opptatt av bærekraft når de velger tjenester. Det betyr at bransjen trenger oppdatert kunnskap. Og det skal de få 10.-11. oktober.

Ny styreleder i NHO Mat og Drikke

NHO Mat og Drikke har valgt konsernsjef Erik Volden i Kavli som ny styreleder.

Er ønsket i NHO-styret

Administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold (50) i Scandic Hotels Norge er ønsket som nytt styremedlem i NHO.

Redaktør:
Eskil Bjørshol

Annonsering:
Tore Nergaard
David van Dort

Besøksadresse:
Sofiemyrveien 6D
1412 Sofiemyr

Redaksjon:
[email protected]
(+47) 66 82 21 35

Postadresse:
Postboks 11
1411 Kolbotn

Salg:
Tore Nergaard
(+47) 916 14 050
David van Dort
(+47) 66 82 21 24

Annonsering

Personvernerklæring