Sjekk den NHO-middagen! Når Norges samfunnstopper samles til NHOs Årsmiddag i morgen kveld får de servert «fremtidens mat», møysommelig utviklet av Stiftelsen Årets Kokk. Glem fet foie gras, svarte trøfler og langreist scampi, her er det kveitekjaker, nedfallsepler og hønseføtter som gjelder.
NHO får hele verden «på besøk» Globale smaker og lokale råvarer. Bocuse d’Or Norge er kulinarisk rådgiver for NHOs årsmiddag, og har hentet inspirasjon fra hele verden og kombinert det med gode norske råvarer.
Setter bærekraft på menyen Norske kunder, turister og det offentlige blir stadig mer opptatt av bærekraft når de velger tjenester. Det betyr at bransjen trenger oppdatert kunnskap. Og det skal de få 10.-11. oktober.
Ny styreleder i NHO Mat og Drikke NHO Mat og Drikke har valgt konsernsjef Erik Volden i Kavli som ny styreleder.
Er ønsket i NHO-styret Administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold (50) i Scandic Hotels Norge er ønsket som nytt styremedlem i NHO.