Dobbel dose fra Accor

Kjørte dobbelåpning mens hotellpressen lå på stranden.

Publisert

I juli åpnet AccorHotels to nye hoteller i Wien: Novotel Wien Hauptbahnhof og ibis Wien Hauptbahnhof. De to hotellene er forbundet gjennom en felles terrasse, og ligger i Wiens nye distrikt Quartier Belvedere ved sentralstasjonen i byen.

Novotel Wien Hauptbahnhof tilbyr 266 rom og suiter med lys og moderne innredning som alle har et gjennomgående reisetema. I hotellets restaurant Flave of Vienna serveres østerriksk og internasjonal mat, bl.a. hotellets egen honning som produseres i fem bikuber på taket av bygningen. Hotellet byr også på flere fasiliteter for forretningsreisende, som møterom og en stor konferansehall. Tre av møterommene er dessuten spesielt utformet for å oppmuntre til inspirerende møter gjennom tre tema: vann, byliv og natur. I 19. etasje har gjestene tilgang til badstue og et fitnessområde med en spektakulær panoramautsikt over den østerrikske hovedstaden. Hotellets terrasse, som blir en ny møteplass for tilreisende gjester, lokalbefolkningen og virksomheter i nærheten, skaper dessuten en tilknytning til hotellet ved siden av, ibis Wien Hauptbahnhof.

ibis Wien Hauptbahnhof byr på 311 behagelige og lydisolerte rom med garantert sovekomfort gjennom konseptet «Sweet Bed™ by ibis». Alle rom er fullt utstyrt med badeværelse og dusj, et skrivebord og flat-TV. Hotellets bar, Ibis Kitchen Bar, er åpen hele døgnet og tilbyr forfriskende drikke, varme drikker og snacks.

– Det østerrikske markedet er viktig for AccorHotels, og med disse to nye hotellene utvider vi tilbudet for gjestene våre samtidig som vi styrker vår markedsposisjon i Wien, sier Thomas Wacker, hotelldirektør for Novotel & ibis Wien Hauptbahnhof.

– Wien er en stor og viktig konferanse- og kongressdestinasjon for nordiske forretningsreisende. Vi er derfor svært glade for å kunne tilby to nye prisgunstige og sentralt beliggende hoteller i byen, sier Jan Birkelund, ansvarlig for salg og distribusjon hos AccorHotels i Norden.