NYTT i 2016: Hotellet var ferdig i 2016, men er allerede utvidet.

Satser på lek og læring

De har ikke engang rukket å fylle et år, men nå «må» Hotel Fårup utvide. Det er for mange som både vil leke og lære.

Publisert

Hotellet i de «dype danske skoger» har nemlig fått en markant økning i forespørsler om konferanser og møter på hotellet. Det har gjort at de både har laget et nytt konferansekonsept, men også bygget nye og større lokaler. Målet er å kunne tilby en perfekt kombinasjon av natur, lek og læring.

Det handler altså ikke bare om gledeshyl i skogen i Fårup Sommerland lenger. Den store parken er fortsatt best kjent for raske berg- og dalbaner og generell familiehygge, men nå får hotellet et ekstra bein å stå på.

PÅBYGG: Hotellet har i løpet av vinteren bygd på med et ekstra restaurantbygg.

– Etter åpningen av Hotel Fårup i mai 2016 har vi opplevd en markant stigning i etterspørselen etter konferanser og møter på det nye hotellet. Utviklingen innenfor dette området er derfor en strategisk beslutning, som kan føre til ytterligere vekst for sommerlandet, skriver Fårup i en pressemelding.

(Saken fortsetter under bildet.)

Lengre sesong

LEK OG LÆRING: Hotellet har økende etterspørsel etter konferanser.

Og det nye behovet gjør også at sesongen kan forlenges.

– Med et sterkere konferansekonsept får vi muligheten til å utvide sesongen vår, noe som gir bedre vekst- og utviklingsmuligheter, fortsetter de.

KAN KOMBINERE: Med det nye restaurantbygget kan den "gamle" restauranten brukes til konferanser, mens gjester spiser i den nye avdelingen.

Derfor har hotellet også brukt «vinterdvalen» til å bygge på med en ekstra restaurantbygning som gjør det mulig å kjører flere parallelle arrangementer på hotellet.

Det er også utviklet et nytt konferansekonsept med slagordet «Lek og opplevelser på en seriøs måte».

– Det konferansekonseptet vi nå tilbyr er markant annerledes enn tradisjonelle konferansemuligheter. Omgivelsene og naturen, kombinert med muligheten for å benytte attraksjonene til læring, kan bidra til at deltakerne får en annerledes konferanseopplevelse. Dessuten har vi, via Fårup Academy, en spesiell erfaring med service og vertskap, som absolutt kan komme deltakerne til gode, sier salgs- og bookingchef, Bettina Christensen.

Powered by Labrador CMS