NY JOBB: Emilie Hamberg har vært 11 år i Comfort-kjeden, nå blir ny direktør ved Comfort Hotel Børsparken.
NY JOBB: Emilie Hamberg har vært 11 år i Comfort-kjeden, nå blir ny direktør ved Comfort Hotel Børsparken.

Emilie er ny direktør ved Comfort Hotel Børsparken

Publisert Sist oppdatert

Emelie Hamberg blir ny hotelldirektør for Comfort Hotel Børsparken og Norges viktigste hotell, skriver Strawberry i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Central Station.

LES OGSÅ: Slik klarer hotellet å levere frokost i norgestoppen

2012 var starten på Emelie Hamberg sin reise i Strawberry og Comfort Hotel. Gjennom de siste 11 årene har hun hatt ulike roller i Comfort-kjeden, og opparbeidet seg en solid bransjeerfaring. Nå venter nye utfordringer på Comfort Hotel Børsparken og Norges viktigste hotell.

– Jeg skulle satse på fotball, men grunnet en skade endte jeg opp med å reise verden rundt, før jeg plutselig stod i resepsjonen på Comfort Hotel Grand Central. Lite visste jeg at dette skulle bli starten på et av de mest fantastiske reisene jeg noen gang har vært på. 11 år senere og med bakgrunn fra ulike Comfort-hoteller i Oslo, gleder jeg meg stort over å ta fatt på oppgaven som hotelldirektør for Comfort Hotel Børsparken og Norges viktigste hotell sammen med fantastiske kolleger, sier Emelie Hamberg i pressemeldingen.

Hamberg kommer fra stillingen som hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Central Station. Når hun nå går inn i rollen som hotelldirektør for Comfort Hotel Børsparken, vil Hamberg også få ansvaret for Norges viktigste hotell. Sammen med OsloKollega tilbyr hotellet arbeidstrening til mennesker som av ulike grunner er falt utenfor arbeidslivet. Dette er et initiativ som kommer i tillegg til den operative driften av hotellet.

LES OGSÅ: Ligger an til rekordomsetning

– Emelie er et meget godt eksempel på hvordan man bygger kompetanse og kan utvikle seg internt hos oss. Hun er en engasjert og tilstedeværende leder som bygger kultur og skaper resultater. Jeg gleder meg til å følge Emelie og resten av teamet på Comfort Hotel Børsparken, og den viktige jobben som gjøres sammen med OsloKollega fremover, sier driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge, Espen Ravnå.

Hamberg starter i stillingen 1. Juni og vil i en overgangsperiode fungere som hotelldirektør for både Comfort Hotel Xpress Central Station og Comfort Hotel Børsparken.

Powered by Labrador CMS