TIL HJELP: Smartklokker er tatt i bruk på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Målet er at jobben skal bli enklere og morsommere.
TIL HJELP: Smartklokker er tatt i bruk på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Målet er at jobben skal bli enklere og morsommere.

Hotellansatte bruker smartklokker for å effektivisere driften

– For hotellgjestene blir det nesten som magi, der vi ser dem før de ser oss, sier resepsjonist.

Clarion Hotel Sign i Stockholm bruker Samsungs klokke, Galaxy Watch4 for raskere å få ut informasjon til sine medarbeidere. Klokken skal bidra til raskere service for gjestene og bedre opplevelse for både gjester og ansatte, heter det i en pressemelding fra Samsung.

Med Turnpikes system kan hotellpersonell enkelt koble seg opp mot sin Galaxy Watch4 for å bedre arbeidsflyten, servicen og gjestfriheten. Med et oppkoblet skjema og meldinger som sendes til riktig persons håndledd, vet alle hva de skal gjøre til enhver tid og hvordan de skal prioritere.

Først i verden

Clarion Hotel Sign skal ta hotellopplevelsen til et helt nytt nivå ved å være først i verden med å implementere Turnpikes systemer med Samsungs smarte klokker. Målet er at jobben skal bli enklere og morsommere for de ansatte, at gjestene skal få en bedre opplevelse, og at hotellet effektiviserer og optimaliserer sin daglige drift.

– For hotellgjestene blir det nesten som magi, der vi ser dem før de ser oss. For oss som er ansatt på hotellet blir jobben både enklere og morsommere, sier Lia Andersson, resepsjonist på Clarion Hotel Sign.

Se caset, klikk her: www.turnpikegroup.com/clarion

Systemet gjør det mulig for riktig person å være på rett plass til rett tid for, og på denne måten overgå gjestenes forventninger. Dette er viktig for Clarion Sign Hotel, der gjestetilfredshet og de ansattes tilfredshet alltid er i fokus.

Med Turnpike kan ansatte i resepsjonen, på konferansedelen, ved spaet og i restauranten være mer proaktive i sitt arbeid og tilby gjestene service i verdensklasse. Når personalet hele tiden vet hva de skal gjøre og hvordan de skal prioritere, øker også effektiviteten og kundefokuset. Foruten å bedre gjestfriheten og de ansattes tilfredshet, bidrar løsningen også til å optimalisere hotellets drift fremover ved hjelp av AI – noe som gagner både gjester og medarbeidere.

Samsung Galaxy Watch4 er koblet til Turnpikes SaaS-plattform for personalet, og ved hjelp av løsningen får de ansatte individuelle meldinger om det eksempelvis er behov for hjelp i resepsjonen, dersom det trengs IT-support på konferansedelen, eller om en gjest ønsker hjelp på Spaet.

Satser stort på innovasjon

Når en melding sendes vibrerer klokken og det er dermed lett for de ansatte å prioritere og effektivisere arbeidet.

– På Clarion Hotel Sign er vi fast bestemt på alltid å gå i bresjen med innovasjon, alltid ligge i forkant, og levere bedre livskvalitet for både gjester og ansatte. Nå sikrer vi en bedre hotellopplevelse i fremtiden for alle som velger oss, enten om det er gjester eller ansatte, sier David Viklund, General Manager på Clarion Hotel Sign.

Samarbeidet mellom Samsung Nordics og Turnpike strekker seg to år tilbake i tid, men nå tas samarbeidet til neste nivå med fokus på gjestfrihet og hotelldrift.

– Ved hjelp av våre partnere kan vi kombinere vår erfaring og kunnskap innen hardvare med deres ekspertise innen software, og sånn sett skape verdi for våre forbrukerprodukter også for foretningskunder. Clarion Hotel Sign bruk av Galaxy Watch4 er et perfekt eksempel på hvordan vi sammen med Turnpike skaper en ny verden og bruksområde for våre produkter», sier Christian Kyllerman, sjef for foretningsutvikling B2B, Samsung Electronics Nordic.

– Vi på Turnpike er stolte og glade over å ønske Clarion Hotel Sign velkommen som det første hotellet i verden som implementerer vår løsning. Vi tror våre løsninger kan revolusjonere hvordan hotellbransjen jobber med ansatte og gjestfrighet for å optimalisere driften og løfte servicen, sier Carl Norber, grunnlegger av Turnpike.

Fra et Samsung- og Turnpike-perspektiv representerer hotellbransjen en enorm mulighet for teknologi-integrasjoner og innovative løsninger. Ettersom hoteller kontinuerlig jobber med å forbedre gjesteopplevelsen og bli mer effektivite, finnes det et voksende marked på teknologi som kan effektivisere prosesser, forbedre kommunikasjonen og gi mer personlige tjenester. Dette gir en unik mulighet for begge selskaper til å tilby synergistisk løsning som kombinerer Samsungs maskinvareekspertise og Turnpikes software-kompetanse.

Powered by Labrador CMS