Hotel Dockyard har 95 rom og ligger rett utenfor Göteborg. Hotellet skal driftes av CIC Hospitality.

Göteborg-hotell blir en del av Thon Hotels

Hotel Dockyard i Göteborg et Thon Partner-hotell.

– Vi gleder oss over overtakelsen av hotellet. Det er en svært spennende eiendom med et stort potensial for videre utvikling sier konserndirektør i CIC Hospitality, Matthias Tanski, i en pressemelding. 

Hotel Dockyard i Göteborg blir til våren et Thon Partner-hotell. Det er CIC Hospitality som skal stå for driften.

– En ny, viktig brikke er på plass i satsningen vår i Norden. Vi vet at kundene våre har ønsket seg et Thon-hotell i Göteborg, og nå kan vi tilby det, sier konserndirektør i Thon Hotels. Morten Thorvaldsen.

Ifølge pressemeldingen har hotellet lang fartstid og historien i bygget er godt tatt vare på i dagens konsept, understreker Thorvaldsen. 

Hotellet ligger vakkert ved Götaälv på historiske Nya Varvet like utenfor Göteborg by. Bygningene, med aner tilbake til 1700-tallet, består i dag av resepsjon, restaurant, konferanserom og 95 hotellrom. 

Thon Partner Hotel Dockyard ligger på et historisk område, der tidligere kaserner er blitt omgjort til moderne hotellrom med utsikt over parken eller havnen. I grønne omgivelser rundt hotellet finner du også padel-hall og eventlokaler. Det finnes flotte tur- og sykkelveier både inn til sentrum eller ut mot Saltholmen, og det tilbys gjestehavn for besøkende som kommer med båt.

Powered by Labrador CMS