SATSER: Denne trioen fra Nord-Norge gir jernet og satser sammen under navnet Nord Matstudio i Stavanger. Fra venstre Simon Normann Engen, Christian André Pettersen og Rasmus Johnsen Skoglund.

Kokkestjerner med matsatsing

Nord Matstudio har åpnet i Stavanger. 

Publisert Sist oppdatert

Nord Matstudio er resultatet av et kreativt samarbeid mellom tre nære venner fra Nord-Norge. Etter å ha fulgt hver vår vei gjennom restauranter, catering, konkurranser og konseptutvikling, har de funnet sammen og skapt et unikt matstudio i hjertet av Stavanger, heter det i en pressemelding fra Nord Matstudio. 

Nord Matstudio tilbyr et bredt spekter av tjenester innen mat og drikke: 

– Vi har omfattende erfaring med ulike restaurantkonsepter som spenner fra eksklusiv fine dining til sjarmerende bistroer, samt inspirerende mat- og vinbarer. Vi står klare til å bidra med utvikling av innovative mat- og restaurantkonsepter, kjøkkenøkonomi, opplæring av personell og mye mer. Våre ekspertiseområder er mangfoldige og tilpasset dine behov. Vårt matstudio har en ideell beliggenhet i Måltidets Hus på Ullandhaug, og her finner du vårt imponerende mathus, som består av flere avdelinger. Vårt studio-kjøkken er perfekt egnet til matkurs, matfotografering, produkttesting og spennende arrangementer. I tillegg har vi et produksjonskjøkken hvor vi skaper kulinariske nytelser til catering, selskaper og store arrangementer utenfor våre lokaler. Nord Matstudio ønsker å være ditt foretrukne valg for unike matopplevelser og eksepsjonelle kulinariske løsninger. Vi jobber både regionalt og nasjonalt, og vi gleder oss til å møte deg for å skape uforglemmelige gastronomiske øyeblikk sammen, skriver trioen. 

Her kommer en presentasjon av gutta:

Simon Normann Engen

Simon Normann Engen er en imponerende profesjonell med over 15 års erfaring innen restaurantbransjen. Han har gått fra å være lærling på kjøkkenet til å nå posisjonen som konsernkjøkkensjef, med ansvaret for hele 7 serveringskonsepter i Bodø. Gjennom årene har han opparbeidet seg omfattende kunnskap og erfaring innen daglig drift av restauranter, utforming av spennende menyer, etablering av nye konsepter og suksessfull oppstart av ulike restauranter. Hans ekspertise har hovedsakelig vært innen folkelige konsepter av varierte sjangre, og han besitter bred kunnskap om markedet og gjestenes preferanser. Med sin imponerende bakgrunn og lidenskap for faget, bestemte Simon seg for å pakke sekken og bli en del av vårt team ved oppstarten av Nord i januar 2023. Hans tilstedeværelse vil uten tvil berike vårt prosjekt og bidra til å skape en enestående opplevelse for våre kunder og gjester.

Christian André Pettersen

Christian André Pettersen er en enestående kokk med en enestående merittliste. Han er Norges mestvinnende konkurransekokk og kan skryte av å ha vunnet tittelen som europamester i Bocuse d'Or hele to ganger. Gjennom sine utallige konkurranser har han opparbeidet seg en imponerende kompetanse innen konseptuell tenkning, kreasjon av unike retter og evnen til å finne innovative løsninger. Han anvender denne kunnskapen til å skape uovertrufne opplevelser innenfor fine dining. Christian har også omfattende erfaring fra sin tid i en bistro i Sandnes, hvor han demonstrerte sitt talent og mesterlige håndverk. Han har også betjent store selskaper ved konserthuset i Stavanger, samt jobbet internasjonalt med å servere store menneskemengder. Det er tydelig at Christian trives i Sandnes, etter å ha flyttet dit fra Bodø i 2007 for å bli lærling hos den anerkjente Charles Tjessem. Siden den gang har han funnet sin plass og gjort en betydelig innvirkning i kokkeverdenen. Med sin imponerende karriere og evne til å levere kulinariske mesterverk, er Christian André Pettersen en uvurderlig tilvekst til vårt team. Hans dedikasjon og lidenskap for gastronomi vil sikkert inspirere og begeistre våre kunder og gjester på Nord.

Rasmus Johnsen Skoglund

Rasmus Johnsen Skoglund er en erfaren og allsidig kokk som har beveget seg sømløst mellom kokkekonkurranser, fine dining og bistro. De siste 7 årene har han dedikert seg som mat- og konseptansvarlig for en anerkjent restaurantgruppe med restauranter spredt over hele Norge. Med en mangfoldig portefølje av spisesteder har Rasmus opparbeidet seg bred kompetanse innen konseptutvikling, driftsledelse, økonomi, utforming av kjøkken og restauranter ved nyetableringer, samt evnen til å tenke helhetlig omkring konseptet, maten og drikken. Selv om Rasmus opprinnelig er fra Bodø, har han funnet sitt andre hjem i Stavanger siden 2010. I løpet av denne tiden har han oppnådd en imponerende profesjonell karriere og etablert seg som en respektert ekspert i bransjen. Med sin omfattende erfaring og evne til å skape helhetlige matopplevelser, bringer Rasmus Johnsen Skoglund en unik ekspertise til vårt team på Nord. Hans lidenskap for kulinariske utforskninger og evnen til å kombinere konsepter og smaker vil sikkert berike vår restaurant og tiltrekke seg kresne gjester fra fjern og nær

Powered by Labrador CMS