NYTT: I Kvartal 32 i Kristiansand skal Starbucks etablere seg.

Her blir det Starbucks

I sommer etablerer Starbucks seg i nye Kvartal 32 på nedre torv midt i Kristiansand sentrum. Dette blir Starbucks sin 20. butikk i Norge.

Publisert

– Vi er svært stolte av at Starbucks nå etablerer seg i vårt nye prosjekt midt i Kristiansand sentrum. Christiansholm Eiendom har som mål å fremme utvikling og attraktivitet i sentrum, og Starbucks sin etablering vil bidra sterkt til å gjøre sentrum av Kristiansand til en enda mer attraktiv møteplass, shoppingdestinasjon og opplevelsesarena, sier Anstein Fidje, partner og eiendomsutvikler i Christiansholm Eiendom

Avgjørende plassering

Administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige, Joannis Vendrig gleder seg til å åpne i Kristiansand.

– Beliggenheten i sentrum av Kristiansand er helt avgjørende for oss. Starbucks ønsker å være tilstede i det levende bybildet, sier Vendrig.

Kvartal 32 vil totalt sett romme 29 000 kvadratmeter med forretninger, restauranter, kafeer, hotell, kontorlokaler og et nytt parkeringshus. Starbucks blir å finne i 1. etasje i Rådhusgata 10.

Jakter gode folk

Nå begynner arbeidet med å finne dyktige medarbeidere som skal gjennom en grundig opptrening for å kunne lage og servere den kjente kvalitetskaffen fra Starbucks.

– Vi ønsker å ansette cirka 15 butikk-partners. Personene vi leter etter er engasjerte og åpne, med en sterk tro på det gode i møtet mellom mennesker, med kaffen som det naturlige samlingspunktet, sier Vendrig.

Powered by Labrador CMS