Thomas Wilhelmsen har gjort en veldig god jobb som direktør på Hotel Noreg. Nå slutter han for å gå inn i en nyopprettet stilling hos eierne, Brødrene Jangaard i Ålesund.

Gir seg som direktør – går inn i nyopprettet stilling

Thomas Wilhelmsen blir drifts- og prosjektdirektør.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en nyopprettet stilling som må formes. I all hovedsak er det reiselivsdelen i konsernet jeg skal jobbe med. I hvert fall den første tiden. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Thomas Wilhelmsen til Hotellmagasinet.

46-åringen har mange års erfaring fra hotellbransjen med blant annet flere år i Strawberry. I februar i fjor startet han som direktør på Hotel Noreg i Ålesund sentrum. Hotellet med 111 rom – som eies av selskapet Brødrene Jangaard – er nylig totalrenovert. 

1. desember overlater Wilhelmsen et godt innarbeidet produkt til den nye hotelldirektøren Anette Emaus (34). Selv blir han drifts- og prosjektdirektør for hotellene Hotel Noreg, Scandic Parken og Hotel 1904. Og fjellstua og bybadet. Som alle eies av selskapet til Brødrene Jangaard. 

Hotellene henvender seg til ulike segmenter.

– Alle stedene har dyktige ledere, så jeg skal ikke gå inn og kontrollstyre hva hver enkelt gjør. Min jobb blir blant annet å utvikle IT- og styringsverktøy, se på synergiene, markedsføringen og holde i nye prosjekter. Jeg ser veldig fram til å jobbe mer med prosjekt og påvirke ideer – og jeg skal jobbe tett opp mot eierne. Nå skal jeg sette meg inn i de ulike hotellene og jobbe for at vi skal bli enda bedre sammen, sier Wilhelmsen.

Hotel Noreg og Ålesund har hatt en knallsterk turistsommer.

– Ingen vet hvordan 2024 blir, men jeg har stor tro på den framtidige norske reiselivsnæringen hvor det er uendelige muligheter, sier han.

Powered by Labrador CMS