Scandic åpner ved Lindesnes

Publisert Sist oppdatert

— Vi har allerede merket stor interesse for vår nysatsing ved Lindesnes. Scandic ønsker å bli det sunneste selskapet i reiselivsbransjen, og vi legger derfor alt til rette for at våre gjester skal kunne spise og leve sunt. Samarbeidet med Jamie Oliver og byggingen av nye treningsrom på alle hotellene våre er bare noen eksempler på dette, sier Frank Fiskers, administrerende direktør og koncernsjef i Scandic. Scandic Lindesnes vil utfordre og ta markedsandeler fra mer tradisjonelle møte- og konferanseleverandører og aktører i ferie- og fritidsmarkedet.

Spenstig samarbeid
Scandic Lindesnes, lokalisert ved Norges sydligste punkt, blir en spennende nykommer i det norske hotellmarkedet i 2010. — Jeg er selvfølgelig svært stolt over at Nordens ledende og kanskje mest veldrevne hotellkjede velger å samarbeide med oss. Det tar jeg som et kvalitetsstempel, sier Hans Petter Hagen, prosjektansvarlig for hotellet i det stavangerbaserte holdingselskapet Lunde Gruppen, som er hovedeier av eiendommen.

Unik beliggenhet
Med sin beliggenhet på bryggekanten mellom flotte sandstrender, omkranset av tre fjorder, to hav, en historisk kanal og på vei til Norges mest kjente fastlandspunkt, Lindesnes Fyr, er rammene gode. Ikke minst vil det åpne muligheter for å utøve sjøsport både i form av dykking, sportsfiske, vann- og strandsportsaktiviteter. I tillegg til sine 154 rom og suiter vil hotellet by på spa og velværesenter, treningsfasiliteter, kurs og konferanseavdeling, restaurant og andre serveringsmuligheter.

— Sørlendinger og rogalendinger har allerede lagt sin elsk på området. Nå er det på tide at også resten av det norske folk får oppleve naturen rundt Lindesnes, sier Frank Fiskers.

Thumbnail Image: