Roar Hildonen er Årets Restauratør

Trondheim-restauranten To Rom og Kjøkken ved eier Roar Hildonen (i midten) er hedret med utmerkelsen Årets Restauratør.

Publisert Sist oppdatert

Prisen – diplom og en pengesum – ble overrakt under Serviceforum på Sola Strand Hotel av instituttleder Truls E. J. Engstrøm og Terje Hansen styreleder i NHO Reiseliv Vest-Norge.

Utmerkelsen Årets Restauratør ble første gang delt ut i 2006. Etter et opphold blir den årlige tradisjonen nå videreført i et samarbeid mellom NHO Reiseliv og Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger. 30 restaurantbedrifter og deres ledere ble nominert til årets hederspris.

Skilte seg ut

Kriteriene var omfattende, fra å kunne by på gode måltidsopplevelser, kundetilfredshet, ansvarlig ledelse og drift til konseptgjennomføring og samfunnsansvar.

 

Av en håndfull kvalifiserte kandidater skilte Roar Hildonen i restaurant To Rom og Kjøkken seg ut. Spisestedet har vært et veldrevet fyrtårn i bransjen med strålende resultater både økonomisk og når det gjelder måltidsopplevelser.

Lang erfaring

Hildonen har med sin over 30 års erfaring i bransjen vært med å prege både resultatene, atmosfæren og staben til å yte på et jevnt høyt nivå over tid. Restauranten satser på trønderske råvarer. De over 30 faglærte kokker og servitører som i restaurantens ti-årige historie har fått sin faglige ballast her, har i tillegg til kunnskap og ferdigheter fått engasjement og glød med på kjøpet.

 

Hildonen var nominert i godt selskap. De to øvrige finalister til utmerkelsen Årets Restauratør var Jørn Lie (Gamle Raadhus og Vaaghals, Oslo) samt Tom Victor Gausdal (Strand restaurant, Bærum og Smalhans, Oslo).