Inngår nordisk samarbeid

Publisert Sist oppdatert
– Hoist er en av de største leverandørene til det nordiske hotellmarkedet for IT-systemer og vi får gjennom denne avtalen et ytterligere forbedret tilbud til våre kunder. I tråd med vår forretningsidè om at vi vil levere systemer og tjenester som bidrar til hotellenes driftsresultat, passer denne avtalen inn som hånd i hanske. Integrert med TravelCLICK får våre hotellkunder en interaktiv og automatisk allokeringsgrensesnitt som gir dem en meget god funksjon som bidrar til å selge ''det siste'' rommet til riktig pris, og dermed maksimere inntektene, sier Malcolm Lindblom, administrerende direktør i Hoist AB.

– Våre eksisterende HotSoftkunder vil høste store fordeler av dette, men også kunder som bruker andre leverandørers PMS-systemer vil bli tilbudt TravelCLICK-tjenesten, fortsetter Malcolm Lindblom.

En rekke hoteller har allerede samarbeid med TravelCLICK på det nordiske markedet, og de fleste kontraktene er signert av Patrik Norman, Salgsdirektør Sentral-Europa for TravelCLICK.

– Vi er svært fornøyde med å ha knyttet Hoist til oss som vår eksklusive representant. Hoists avdeling for IT-tjenester vil kunne tilby den beste løsningen for en effektiv online booking på fornuftige vilkår, sier Patrik Norman.
Thumbnail Image: