Frokostkampen hardner til

Kvaliteten på den norske hotellfrokosten blir stadig høyere. Nå løfter Best Western sitt tilbud med svensk stjernehjelp.

Publisert Sist oppdatert

Best Western LetoHallen Hotel på Dal/Eidsvoll ble første hotell ut blant de norske Best Western hotellene til å bli sertifisert etter Best Breakfast by Tina-konseptet. Frokostkonseptet er utarbeidet av den kjente TV-kokken Tina Nordström og hennes kollega Benny Cederberg for Best Western i Scandinavia.

I tillegg til det vanlige sortimentet på frokostbufféen presenteres nye spennende produkter, unike for Best Breakfast by Tina. Det er både ferdige retter og forslag til råvarer som gjesten kan sette sammen etter egen smak.

Lokalprodusert

På bufféen vil det også være lokalproduserte produkter, og man legger stor vekt på hvordan frokosten blir presentert. Grunnkonseptet for Best Breakfast by Tina gir rom for at hotellene kan sette sitt personlige preg på hotellfrokosten, samtidig som signaturrettene og presentasjonen gir gjestene en helhetlig opplevelse av frokost på Best Western.

– Vi var på opplæring i Stockholm i november, sier Christer Johansen, restaurantsjef på Best Western LetoHallen Hotel. – Der ble vi presentert for teorien bak konseptet, og fikk også se og smake på frokosten slik den ble presentert av Tina og Benny.

– Spent på responsen

– Det var veldig inspirerende å oppleve engasjementet til Tina og Benny, og se hvor enkelt dette kunne gjøres i praksis, fortsetter Silje Nilssen Lehre, kjøkkensjef samme sted. – Vi startet forberedelsene straks etter jul, og synes det er veldig stas å være det første norske Best Western hotellet som er sertifisert.

– Vi har sett fram til å lansere Best Breakfast by Tina i Norge, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Vi vet at gjestene våre setter pris på en god frokost, og nå har hotellene våre fått et inspirerende og innholdsrikt konsept som legger vekt både på innhold og presentasjon. Det blir veldig spennende å se responsen fra våre gjester ettersom resten av de norske hotellene blir sertifisert i løpet av våren.”