Copperhill åpner dørene til Petter A. Stordalens villa i Åre

Publisert Sist oppdatert

Copperhill The Villa ligger på toppen av Åre-Björnen, er nærmeste nabo med Copperhill Mountain Lodge og Åres skiheiser. The Villa er en eksklusiv tømmervilla med moderne arkitektur, som det er mulig å leie hele året.

"Copperhill The Villa er perfekt for storfamilien som ønsker en avslappende og elegant ferie eller for bedrifter som ønsker å skjemme bort sine ansatte med eksklusive omgivelser", sier Petter A. Stordalen om Copperhill The Villa.

Anemone Wille Våge står bak interiøret i The Villa. Hun er kjent for dristige design og nytenkende konsepter.

"Vi ønsket å skape noe som var ulikt alt annet i Skandinavia - et tidløst og eksklusivt vinterresort i hjertet av Åre. Når jeg kommer til The Villa, er det litt som å komme hjem.", sier Stordalen.

Copperhill The Villa har kapasitet for opp til 16 personer og har blant annet 8 soverom, kjøkken, spa, treningsrom, konferansemuligheter og personlig tilpasset service. Gjesten kan velge mellom å ha en privat kokk i villaen, catering via Copperhill Mountain Lodge eller å lage maten selv. The Villas gjester tilbys mulighet til helikoptertransport, spabehandling, barnepass, privat skilærer samt jakt- og fiskeguide.

Thumbnail Image: