BW forsterker seg i vest

Sagafjord Hotel ved naturskjønne Hjørundfjord går inn i Best Western, og vil bli et BW PLUS-hotell fra 1. september.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet ligger i tettstedet Sæbø ved Hjørundfjorden, 10 mil sør for Ålesund i Vest-Norge. Hotellet har 40 rom, ble totalrehabilitert i 2012, og holder en meget god standard. Hotellet har 3 suiter, restaurant, bar, 3 møterom, hvorav det største kan ta opp til 80 personer.

Sagafjord Hotel ligger i et av de mest naturskjønne områdene i Norge, omgitt av høye fjell, og med en lakseelv rett ved. Det er også en stor båthavn for fritidsbåter i tilknytning til hotellet. Området er et meget populært og attraktivt sted for fjellklatring, turgåing, laksefiske og andre aktiviteter. Hotellet er lett tilgjengelig fra Hovden flyplass, som ligger 30 km (25 minutter) unna i Ørsta/Volda, og fra Ålesund tar det ca. 45 minutter med båt til hotellet.

Hovedvirksomheten til hotellet er kurs & konferanse, selskaper, events, turisme og annen ferie/fritidstrafikk.

Unik beliggenhet

– Sagafjord Hotel er et flott hotell med en unik beliggenhet, sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. – Vi er veldig glade for å få et nytt BEST WESTERN PLUS® i Norge, og at eiere og driver nå velger Best Western som samarbeidspartner for dette hotellet.

Vil styrke posisjonen ytterligere

– Etter å ha vurdert om vi skulle søke om medlemskap i en hotellkjede, ble det beste valget for oss Best Western. Ettersom hotellet blir mer og mer kjent i markedet, merker vi en økende trafikk både på kurs/konferanse og ferie/fritid. For å styrke vår posisjon ytterligere, ønsker vi å være en del av en sterk og profesjonell salgs- og markedsføringsorganisasjon. Vi har fått et meget godt og solid inntrykk av Best Western og gleder oss til å bli en del av Best Western-familien, sier direktør Hans Konrad Amundlien.

Fakta om programmet:

BEST WESTERN PLUS® hoteller er 4 stjerners hoteller som tilbyr alt det et Best Western hotell tilbyr, i tillegg legger hotellet mer vekt på design og møblering, høyere grad av service når det gjelder mattilbud, bar og vaskeri/renseritjenester, flere produkter på baderom og gjesterom. Siden lanseringen i 2011 har denne kategorien trukket mange nye hoteller til kjeden samtidig som mange Best Western-hoteller har oppgradert og konvertert til BEST WESTERN PLUS®. Det er i dag nærmere 200 hoteller i denne kategorien i Europa, 14 av disse finnes i Skandinavia.