Ekstrem makeover til 70 millioner

Radisson Blu Royal Stavanger åpner dørene etter omfattende renovering.  

Publisert Sist oppdatert

Etter en omfattende renovering, er Radisson Blu Royal Stavanger blitt «nytt». Hotellet lover en nå en opplevelese i toppklasse, i omgivelser inspirert av norsk natur med detaljer i gull.

Royal Stavanger har 215 hotellrom, inkludert åtte suiter og 60 Business Class rom. Rommene har fått nye senger, TV-apparater og baderom. Interiøret er skal gjenspeile dagens moderne livsstil gjennom konseptene Urban og Naturally Cool.

De totale investeringskostnadene er på rundt 70 millioner kroner, og inkluderer inngangsparti, lobby, resepsjon, nytt treningsrom og total renovering av alle hotellets rom. Hotellets trådløse internett har også blitt skiftet ut og oppgradert til 100 Mbit/s bredbånd.

I løpet av 2014/2015 vil også restaurant og toaletter stå ferdigDe offentlige områdene som resepsjon, restaurant og loungebaren er inspirert av vikingtiden – med en med en moderne touch.

– Dette er bare begynnelsen. Vi har flere spennende prosjekter på gang, med fokus på at våre hoteller skal skille seg ut som ikoniske, stilige og sofistikerte. Vi planlegger å bruke ett tresifret millionbeløp i euro på renovering av våre hoteller, så vel som introdusering av nye hotellmerker, sier Regional Director Jan Petter Eilertsen i Rezidor Norge.

Som en del av Rezidors Responsible Business program er Radisson Blu forpliktet til konseptet Think Planet, som har som mål å redusere miljøpåvirkningen til hvert enkelt hotell. Derfor har hotellet blant annet investert i LED-belysning og installert ett nytt ventilasjonssystem i 2012. I et samarbeidsprosjekt med Siemens skal hotellet redusere redusere energiutslippene med 26 prosent hvert år.

– Vi har allerede fått mye igjen for satsingen vår. Kjøkkeninvesteringen alene har redusert energiutslippene med opp til 60 prosent på en månedlig basis siden juni, sier Birkeli.

Powered by Labrador CMS