Italia og Frankrike under samme tak på Storo

Fra og med 2. desember kan gjester få oppleve noen av Frankrikes og Italias mest spennende smaker under samme tak. Da åpner Little Eataly og La Baguette ny avdeling på samme sted.

Publisert

Little Eataly bør være et velkjent navn for pizzaelskere. Det er Elio Corsi som står bak, kjent som pizzaioli på Eataly Aker Brygge og innehaver av flere verdensmestertitler. Senest kom han på 3. plass i Pizza World Championship 2017 i Italia. Han er også vinner av årets NM i klassen for italiensk pizza, og har tidligere bronse i VM 2016, gull i EM 2015 og NM i 2014-2016.

Kjeden Little Eataly har blitt et vinnende konsept. Verdensmesterpizzaen som tidligere kun var forbeholdt folk som dro til Aker Brygge har nå blitt tilgjengelig for flere. I Gjøvik, der Little Eataly åpnet i august, har spisestedet blitt en stor suksess og et lokalt fenomen der mennesker står i kø for å få den italienske pizzaen.

 – Vi er veldig stolte av å ha kompetanse i verdensklassen og håper mange nå vil ta turen til Little Eataly på Storo for å smake på pizzaen vår, sier Henrik Dillman, daglig leder på Little Eataly og La Baguette på Storo Storsenter.

La Baguette

NY: La Baguette flytter inn i samme lokaler som Little Eataly.

Hvis ikke italienske spesialiteter får smaksløkene til å løpe løpsk, kan kanskje små godbiter fra naboen friste. La Baguette var først ute på det norske markedet med nysmurte baguetter laget på bestilling, ferske og gode, akkurat etter kundens ønske. Allerede i 1985 hadde kjeden en ambisjon om å bli det beste alternativet innen sunn og rask mat i Norge. Da de åpnet den gang hadde kjeden en tydelig fransk profil med hvite skjorter, lange forkleder, croissanter, cafè au lait i store franske boller og interiør som minnet om en fortauskafé i Paris. Dette ble gradvis faset ut utover 90-tallet når kjeden spredte seg i det norske markedet. I dag har man igjen gått tilbake til de franske røttene og tilbyr gjestene en mulighet for å få en pause av gull i franske omgivelser - akkurat som på en fransk fortauskafé i Paris!

Frankrike og Italia under samme tak

Henrik Dillman som er ansvarlig for å drive avdelingen, uttrykker stor entusiasme rundt åpningen.

- Jeg gleder meg enormt mye til å få vise frem det nye konseptet vårt og å få lov til å servere gjestene våre alt det gode vi har på menyen. Her har vi noe for enhver smak!

Powered by Labrador CMS