Hotelldirektør på Magic Hotel Kløverhuset, Maud Haldorsen, stortrives i sin nye jobb.. Hun skal tilbringe mye tid på hotellet i julen.

Fem måneder på nytt hotell: – Jeg ser allerede resultater

Maud Haldorsen (34) stortrives på Magic Hotel Kløverhuset.

Publisert Sist oppdatert

Magic Hotel Kløverhuset:

Sted: Bergen

Hotellsjef: Maud Haldorsen (34)

Antall rom: 137 rom og 20 leiligheter

Eier: Magic Norway

31. juli avsluttet Maud sjefsjobben ved Bergen Harbour Hotel, og allerede dagen etter var hun i gang som hotellsjef på nye Magic Hotel Kløverhuset. Magic Hotel-kjeden er representert med fire hoteller i Bergen.

Tatt godt imot

Den blide og utadvendte 34-åringen leverte svært sterke resultater i løpet av halvannet år på Bergen Harbour Hotel – og er nå godt i gang med ny utfordring. Magic Hotel Kløverhuset har 137 rom og 20 tilhørende leiligheter – og har en spesiell utsmykking og design.

– Jeg sier til alle som spør hvordan det er her, at det er et unikt og spesielt hotell som bør oppleves. Jeg stortrives og har blitt tatt veldig godt imot av teamet. Hotellet har vært godt besøkt siden vi åpnet og vi får gode tilbakemeldinger fra gjestene, sier Maud til Hotellmagasinet. 

Hun har lommene av hotellerfaring, og ble tidlig introdusert for bransjen gjennom familiens hotelldrift på Hotell Geiranger, hvor hun også var medeier. Maud har hotellutdannelse fra Lausanne og BI.

Ser gode resultater

Men tilbake til Magic Hotel Kløverhuset. 

– Siden jeg begynte midt i travleste høysesongen var det mye å sette seg inn i, så det første jeg gjorde var å få oversikt og kontroll. 

– Fortell!

– Med et helt nyåpnet hotell, har jeg jobbet en del med organiseringen og kommunikasjonsflyten. Vi har videreutviklet digitale systemer, og renholds- og vedlikeholdsrutiner. Jeg ser allerede resultater av det vi har jobbet med, men det er også ting som gjenstår før det blir skikkelig bra. Vi er i rute og det har vært positive tilbakemeldinger fra de ansatte på dette, utdyper hun. 

Bergenshotellet har 137 rom og 20 leiligheter - og ligger feiende flott til i byen med fantastisk utsikt.

– Krevende start?

– Nei, det vil jeg ikke si. Heller spennende og utfordrende. Driftsmessig er dette hotellet ganske likt Geiranger.

– Hva er det som har overrasket deg?

– Det er en veldig harmonisk atmosfære på hotellet, noe jeg merket allerede fra min første dag her. Det er godt å være her og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb, det er et positivt tegn. 

Maud er et hotellmenneske. Julen går ikke med til å slappe av.

– Det er min første jul på hotellet, så jeg kommer til å være her er en del. Teamet har pyntet det så flott, og det er så koselig å være her. Men jeg skal også se litt familie, smiler Maud Haldorsen.

Powered by Labrador CMS