NYTT: Citybox Bergen tilbyr helt nye hotellfasiliteter.

Citybox Bergen utvider

Citybox Bergen har vært stengt siden oktober 2016 grunnet renovering og utvidelse. Nå har hotellet 120 nye og moderne hotellrom, men fortsatt til lave priser.

Publisert

Citybox har tatt grep og gjort viktige justeringer for å spisse konseptet og interiøret på sitt Bergens-hotell enda mer.

– Vi tar til oss de kommentarene vi får fra våre gjester og prøver å tilpasse dette når vi bygger nye hoteller. Hotellet i Oslo har vært en suksess fra dag én og vi er sikre på at hotellet vårt her i Bergen vil treffe markedet veldig bra. Jeg mener hotellbransjen er ganske sidrumpa. Det er få som tør å gjøre nye ting. Ikke minst er det lite fokus på hvordan man kan gjøre ting effektivt, slik at man sparer penger og kan gi gjestene en lavere pris, seir Eivind Hjulstad, daglig leder Citybox AS.

- Det du trenger

NYE ROM: Rommene er enten pusset opp eller helt nye.
VERTSKAP: Det er ingen tradisjonell velkomst på Citybox Bergen. Innsjekk kan gjesten fikse selv.

Resepsjon, restaurant og bar finnes ikke hos Citybox. I stedet har Citybox egne innsjekkingsterminaler, avtaler med ekstern driver av kafé i tilknytning til hotellbygget, samt at gjestene selv tar seg av både bestilling, betaling, innsjekking og utsjekking.

– Vi har fokus på god beliggenhet, romslige og moderne rom og ikke minst lave priser. Det er dette fremtidens hotellgjester ønsker. Vi har tatt bort de tingene vi mener er unødvendig, for eksempel minibar, svømmebasseng eller room service, fortsetter Hjulstad.

Gode tall

DELIKAT: Inngangspartiet har fått en oppsving.

Han beskriver for øvrig byggeprosjektet som «et lykkelig prosjekt, uten økonomiske overskridelser, og vi har fått gjort mye mer enn det vi budsjetterte og planla.» Og kanskje har de funnet en formel som funker. Tallene er i hvert fall grønne.


– Citybox har levert svært gode tall og regnskapstallene for 2016 viser en total driftsmargin på 16%. Vi ønsker naturlig nok å vokse og har flere prosjekter i loop´en, sier sjefen og fortsetter:

– Konseptet vårt passer best i de store byene og vi ser derfor etter flere prosjekter i Oslo og Bergen, samt at vi har kontakt med noen aktører i de største byene i Skandinavia. Vi satser på å åpne mange hoteller i fremtiden, håper Hjulstad.

Powered by Labrador CMS