Magisk Choice-åpning

Magi ble skapt da hotellene At Six, Hobo og TAK hadde åpningsfest i Stockholm. Petter Stordalen lover at dette bare er starten på Nordic Choice sitt Stockholm-eventyr.

Publisert

Køen var lang foran åpningen av Stockholms største hotellprosjekt noensinne. At Six og Hobo, skal sammen med restauranten TAK blåse nytt liv i bydelen Brunkebergstorg. Foran 1000 gjester gjennomførte hotelleier Petter A. Stordalen to legendariske illusjonsnumre, som blant annet inkluderte en motorsykkel og et sylskarpt sverd.

Et kollektivt gisp gikk gjennom salen da Stordalen, sittende på en Harley Davidson, dukket opp på scenen ut av løse luften. Gjestene ble også vitne til at Stordalen utfordret tyngdekraften ved å balansere på spissen av et sylskarpt sverd, to meter over bakken.

– Hotell handler om å skape opplevelser som overgår forventningene. Som overrasker og begeistrer. Mange vil kalle det magi, men magi finnes ikke. I virkeligheten heter det hardt arbeid. Og det, kombinert med mennesker fylt av energi og gjennomføringskraft, skaper magiske gjesteopplevelser. Det har vært vårt fokus når vi i dag vekker Brunkebergstorg til liv igjen, sier eier og styreleder Petter A. Stordalen.

To års hardt arbeid

Høsten 2014 ble det klart at Nordic Choice Hotels hadde vunnet kjempekontrakten for å bygge to unike hoteller og en restaurant på Brunkebergstorg. Etter mer enn to års arbeid var Stockholms største hotellprosjekt noensinne klar til å ta imot sine første gjester 23. mars. I går, 19. mai, var det endelig dags for åpningsfesten.

– På mindre enn to måneder har At Six, Hobo og TAK etablert seg som den nyeste og fresheste hot spoten i Nordens hovedstad, Stockholm. En tiltagende strøm av mennesker kommer hit for å se transformasjonen til denne bydelen, som tidligere var forbeholdt banker, departementer og grå dresser. Nå syder det av liv igjen, og Brunkebergstorg er i ferd med å bli det naturlige navet i byen, sier Stordalen.

FULL FEST: 1000 inviterte gjester koste seg med trippelåpning.

1000 gjester


På åpningsfesten avslørte Stordalen at hotellprosjektet ved Brunkebergstorg hadde vært det største og mest komplekse han hadde vært med på. Ved ferdigstillelsen var det derfor duket for en skikkelig magisk feiring. De 1000 inviterte gjestene fikk blant annet se artister som Sabina Ddumba, Petter Alexis, Mike Perry, Damn och DJ Phaxx. Nour El-Refai var konferansier og loset gjestene gjennom programmet for kvelden.

– Vi har nå landet Stockholms største og mest komplekse hotellprosjekt gjennom tidene, og vi er utrolig stolte. Men ikke la det være noen som helst tvil, dette er bare begynnelsen på Nordic Choice Hotels sitt Stockholms-eventyr, avslutter Stordalen.

Se filmen fra stuntet her.

Powered by Labrador CMS