Store navn på gastronomi-cruise

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Cruiserederiet Holland America Lines gastronomiskole, Culinary Arts Center, tilbyr et omfattende program for matelskere, og har mange av verdens mest berømte kokker og vineksperter med seg om bord. 

Et av de største navnene er Denis Vivaldo som har laget mat for gjester som George H. W. Bush, Ronald Reagan, Prins Charles og Bette Midler. 

Denise Vivaldo titulerer seg selv matkonsulent og arbeider som kokebokforfatter, kokk og matstylist. Hun har medvirket i program som The Ellen DeGeneres Show, The Tonight Show med Jay Leno og laget mat for både presidenter og kongeligheter.  Denise er nå aktuell som en av gjestekokkene som skal besøke Holland America Lines skip ms Westerdam på syvdagers-cruiset ”Alaska Explorer” den 21. juli.

Culinary Arts Center er et matlagingssenter ombord på samtlige Holland America Lines 15 fartøy og har som ambisjon å tilby cruisepassasjerene det aller nyeste innen matlagingskunst. Ombord kan passasjerene vente seg kulinariske oppvisninger, vinsmaking og spørsmålsrunder med noen av verdens fremste stjernekokker og vineksperter.

Holland America Line har også laget et Culinary Arts Center spesielt for ungdommer på utvalgte avganger, der barn og tenåringer får lære seg å lage mat kostnadsfritt. Klassene har en varighet på 45 minutter.
 
– Culinary Arts Center er kjernen i Holland America Lines initiativ til å hvert år ha ombord de mest begavede ekspertene innen det respektive området, sier Stein Kruse, konsernsjef for Holland America Line, i en pressemelding.

– Vi vil at våre gjester skal få en unik opplevelse som gjør at de vil dra hjem og fortelle venner og familie at de lært seg å lage en ny matrett fra en velkjent kokk.

 

Disse stjernekokkene kan man treffe om bord på noen av Holland America Lines fartøyer i løpet av 2012: 

 

Zac Young er sjefskonditor på Flex Musslor Restaurant i New York City og er utdannet i Frankrike av stjernekokkene Philippe Givre på Valrhona og Philippe Parc ved Chocolate Michel Cluizel.
Zac ble en av finalistene i matlagingsprogrammet ”Top Chef: Just Desserts" og er ombord på ms Volendams 23-dagers ”South Pacific”-cruise den 10. april.

Kaushik Chowdhury er mesterkonditor på JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa i Phoenix, Arizona og har fått flere utmerkelser. Eksempelvis har han vunnet førsteplass i både Food Networks matlagingskonkurranse Sugar Showdown og National Pastry Championship i USA i 2009. Kaushik er å finne ombord på ms Amsterdams 18-dager lange ferd, "Grand World", med start den 10. april.  Du har også mulighet til å treffe han den 9. oktober samt den 27. oktober ombord på ms Amsterdams "Grand Asian"-cruise og "Australia Voyage"-cruise.

Linton Hopkins er eier og mesterkokk på Restaurant Eugene i Atlanta og har vært nominert til James Beard-prisen flere ganger, senest under kategorien "Beste kokk sydvest for Amerika". Hopkins er ombord på ms Eurodams 10-dagers ”Gems of the Baltic Sea”-cruise den 14. juni.

Tony Mawser kokk og eier av den franske restauranten Craigie on Main i Cambridge og er ifølge Food & Wine Magazine en av Amerikas ti beste kokker. I 2011 vant han den prestisjefylte James Beard-prisen for "Beste kokk nordøst" og du kan treffe han ombord på ms Ryndams ”Norwegian Fjords”-cruise den 6. mai.

Serena Palumba er kjent som TV-kokk i USA og finalist i matlagingsprogrammet  ”The Next Food Network Star”. Serenas instruksjonsfilmer på YouTube, "Cooking in Manhattan", er en stor suksess og har lært tusentalls av seere hvordan man kan lage mat med enkle ingredienser og begrenset utstyr. Serena er ombord på ms Veendam syvdagers "Bermuda"-cruise den 29. april.

Jonathan Sawyer er kokk for Greenhouse Tavern, som nylig ble kåret til en av de 10 beste nye restaurantene i USA av Bon Appetit Magazine og til beste nye restaurant av Cleveland Magazine. Jonathan har vært med i flere amerikanske matlagingsprogram som for eksempel "Dinner Impossible" og "Iron Chef America", og ble nylig utnevnt til en av USAs beste nye kokker av Food & Wine Magazine. Jonathan er ombord på ms Zuiderdam, ”Alaska Inside Passage” syvdagers-cruise den 18. august.

Leslie Sbrocco er vinekspert, prisbelønt forfatter og en berømt TV-personlighet. Leslie er dessuten programleder for PBS matlagingsserie "Check, please!" som hun vant en James Beard-pris og Emmy Award for. Leslie har skrevet to bøker," Wine for Woman: A guide to buying, pairing and sharing wine” og “The Simple & Savvy Wine Guide". Leslie er å finne ombord på ms Maasdam tidagers ”Eastern Caribbean” –cruise den 30. november.

Teaser:

Cruiserederiet Holland America Lines gastronomiskole, Culinary Arts Center, tilbyr et omfattende program for matelskere, og har mange av verdens mest berømte kokker og vineksperter med seg om bord. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Culinary Arts Center er et matlagingssenter ombord på samtlige Holland America Lines 15 fartøy og har som ambisjon å tilby cruisepassasjerene det aller nyeste innen matlagingskunst. Ombord kan passasjerene vente seg kulinariske oppvisninger, vinsmaking og spørsmålsrunder med noen av verdens fremste stjernekokker og vineksperter.