INN I LEDERGRUPPA: Kenneth Enæs-Hansssen får direktør-stilling, og plass i ledergruppen. Kenneth starter i jobben på Trondheims eneste luksushotell 16. oktober.

Kenneth blir kommersiell direktør på Britannia Hotel

Går inn i nyopprettet stilling. 

Publisert Sist oppdatert

Kenneth Enæs-Hanssen får overordnet ansvar for Britannias avdelinger innen salg og revenue, marked og booking, og starter 16. oktober. 

Han blir også ansvarlig for Britannias kommersielle aktivitet nasjonalt og internasjonal, og blir sentral i Britannias ledergruppe og vil ha en sentral rolle i videreutviklingen av Britannia, hvor fokuset vil være å fortsette posisjoneringen og arbeidet internasjonalt, samtidig som Britannia fortsetter å ta markedsandeler lokalt og nasjonalt. Han rapporterer til adm. direktør, Arild Sjødin, heter det i en pressemelding fra Reitan.  

Enæs-Hanssen kommer fra rollen som Director of Sales Northern Norway i Radisson Hotel Group.

Les også: Ingen norske hoteller blant verdens topp 50

Den nye lederen har mye ledererfaring fra hotellbransjen, hva gjelder til kommersiell aktivitet og drift. De siste syv årene har Enæs-Hanssen vært salgsdirektør for fire hoteller fra Trondheim til Tromsø, og kan vise til gode kommersielle resultater, heter det i pressemeldingen 

Med Enæs-Hanssen får Britannia en leder med strategisk og analytisk blikk, med god forståelse og interesse for hotelldrift, et godt nettverk lokalt og nasjonalt, samt god forståelse for det nasjonale og internasjonale distribusjonslandsskapet, skriver Reitan.

Powered by Labrador CMS