Tilbyr auto-innsjekk

Thon Hotels lanserer nye selvbetjeningsautomater i Oslo. Nå kan utvalgte gjester sjekke inn på mobil og få utlevert romnøkler av automaten.

Publisert

Det er foreløpig ingen fare for de ansatte i resepsjonen. I første omgang er det nemlig Thon DISCOVERY-medlemmer som både har bestilt og forhåndsbetalt hotellrom på nettsidene som kan bruke de nye automatene.

SJEF: Thon-sjef Morten Thorvaldsen.

– Våre mest lojale kunder er de som først kan benytte de nye self-service automatene våre. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre Thon DISCOVERY-medlemmer som har prøvd dette. Gjester skal på en enkel måte kunne sjekke inn på hotellet. Løsningen skal ikke erstatte våre resepsjonister, men er en ekstra service for våre gjester, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Fransk løsning

Hotellgjester kan velge om de vil bruke QR-kode på mobilen eller taste inn et referansenummer på automaten når de henter romnøkler. Det er det franske firmaet Ariane Systems som står bak løsningen.

– Ariane er en self-service løsning hvor gjesten kan sjekke inn før ankomst på mobilen, hente nøkkelen sin i en dispenser på hotellet og på sikt sjekke ut. Dette gir gjesten mulighet for å velge om han eller hun vil gjøre alt selv og unngå eventuell kø, eller om man foretrekker å bli sjekket inn og ut av en resepsjonist. Vi vil være ferdig med utrullingen på våre hoteller i Oslo i november og tar sikte på å ha Ariane self-service automatene klare på mer enn 40 hoteller i løpet av første kvartal i 2018, sier regionsdirektør hos Thon Hotels, Marianne Fleischer Hauff.

Powered by Labrador CMS