BLIR NY: Scandic Syv Søstre har gjennomført en stor oppussingsprosess og åpner 6. mai.

Comeback for Syv Søstre

6. mai 2019 gjenåpner Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen. Målet er å markedsføre skjulte skatter på Helgelandskysten og trekke flere reisende til regionen.

Publisert

– Det gleder meg stort å fortelle at Scandic Syv Søstre åpner dørene igjen. Med sin fantastiske utsikt over Dønnamannen, De Syv Søstre og fjorden har hotellet en unik beliggenhet på Helgelandskysten. Vi ser et stort potensial i å trekke flere reisende hit, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Vil styrke destinasjonen

Den nye delen av Scandic Syv Søstre er moderne med flotte rom og suiter. Den eldre delen av hotellet skal gårdeier pusse opp for 10-15 millioner kroner. Oppussingen vil skje stegvis etter åpning.

Det er særlig konferansefasilitetene som skal forbedres og moderniseres slik at disse får samme gode standard og kvalitet som hotellet for øvrig.

NB: Saken fortsetter under bildet.

 

– Vi ønsker å styrke Sandnessjøen som destinasjon. Samarbeidet med kommunens Kulturbad, i direkte tilknytning til hotellet, blir avgjørende. Med flere store kinosaler, bade- og svømmeanlegg, bibliotek og kunstutstillinger, løfter det Scandic Syv Søstre til mye mer enn bare et hotell, det blir en destinasjon som kan huse opp mot 600 personer, sier Steen-Mevold.

I tett samarbeid med lokalt næringsliv vil vi bygge byen, plassert midt mellom Bodø og Brønnøysund, som en attraktiv destinasjon for både ferie- og fritidsreisene og kurs- og konferansegjester, hele året.

Satser regionalt

Scandic og gårdeier Christian Fr. Sandberg vil samarbeide tett med andre reiselivsaktører for å trekke flere reisende til Helgelandskysten.

– Vi har et godt samarbeid med Scandic, både i Sandnessjøen og på hoteller i andre deler av landet. Med sine magiske turmuligheter fra fjord til fjell, sommer som vinter, er Helgelandskysten en perle hvor opplevelsene står i kø. Kajakkpadling, De syv søstre, jakt og fiske og tur med Hurtigruten er bare noe av det regionen har å by på. Vi gleder oss til å sammen satse i denne regionen, sier Sandberg.

Hotelleiendommen og driftsselskapet eies av H-2 Eiendom AS (90%) og CF Eiendom (10%). Edgar Haugens Ragde Eiendom AS og Ola Emil Heggsets Breidablikk Eiendom AS eier H-2 Eiendom AS, mens Christian Sandberg eier CF Eiendom.

Powered by Labrador CMS