Bartender stafetten

Publisert Sist oppdatert

”Gry” ble utfordret i forrige utgave av Hotellmagasinet. Dessverre viste det seg at hun ikke lenger jobbet på det arbeidsstedet vi fikk oppgitt og at hun ikke hadde arbeidet der de siste årene. De hadde dessverre heller ingen opplysninger om hvor hun jobbet eller om hun var i bransjen.

Vi tok i stedet turen til Ski. Byen ligger straks utenfor Oslo og der finner vi et nytt Thon hotell, ferdigstilt for om lag et år siden. Hotellet ligger sentralt midt i byen, i tilknytning til Ski storsenter, og omkranset av flere barer og restauranter. Dette er kanskje grunnen til at Thon hotellets bar ligger ved siden av resepsjonen og blir betjent av kombinert bartender og resepsjonist Siri Wenner (25).

Siri har jobbet litt over to år på hotell. Det første året på et Thon hotell i Oslo, før hun for litt over ett år siden startet å jobbe på det nye hotellet i Ski.

– Jeg ville foretrukket å blande noe søtt, men vi har begrenset med miksere. Baren har et godt utvalg av drikkevarer som whisky, conjak og lignende, men har ikke alt utstyret og ingrediensene som mer avanserte barer, sier Wenner.

- De fleste kundene drikker ordinære drinker som Gin og tonic eller Vodka og russian og det klarer vi jo greit. Siden vi har mange utenlandske gjester vil jeg anbefale ”Fjellbekk”. Mens Siri blander, forklarer hun – 2 cl vodka og 2 cl akevitt, en liten dash med lime og så fyller vi opp med Seven Up og isbiter. På toppen pynter vi med en skive lime og et sugerør.

Drinken er servert.

I neste nummer av Hotellmagasinet fortsetter vi bartenderstafetten etter nye og spennende drinker…..men vi sier ikke hvor stafetten går.

Thumbnail Image: