«Love Blu – Be Pink»

Rosa detaljer ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo.

Radisson Blu blir rosa

For å sette fokus på brystkreftsaken, og samle inn penger til brystkreftforskning, er flere av Radisson Blu sine gjesterom rosa i hele oktober.

Publisert

Forvandlingen er en del av Radisson Blu sin kampanje «Love Blu – Be Pink», hvor Radisson Blu-hotellrom verden over dekoreres rosa til inntekt for brystkreftsaken.

Også i Tromsø har de utstyrt rommene med rosa detaljer i oktober.

– For å støtte denne viktige saken velger vi å gi gjestene våre anledning til å bo i rosa gjesterom og samtidig støtte og fremme forskning på brystkreft, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge, Island og Danmark.  

Til inntekt for den gode saken har Radisson Blu dekorert flere av sine rom rosa. Med rosa håndklær, puter, sengeoverkast og andre detaljer er rommene forvandlet i hele oktober. Kampanjen pågår hele oktober måned og en del av omsetningen fra utleie av rommet doneres til det gode formålet.

NB: Saken fortsetter under bildet.

I Norge finnes rosa rom tilgjengelig hos Radisson Blu Hotel, Bodø, Radisson Blu Hotel, Tromsø, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim.

Slagordet love Blu, be pink gjelder i hele oktober.

– Vi er glade for å kunne støtte kampen mot brystkreft. Sammen med våre gjester ser vi frem til å sette fokus på temaet og samle inn penger til denne viktige saken, sier Ronald Smithjes.

Powered by Labrador CMS