Om Hotellmagasinet

Hotell- og restaurantmagasinet eies og drives av forlaget Bjørgu AS. Fra 2017 ble vi 100 prosent digitale og vi er nå et komplett nettmagasin for den norske HORECA-bransjen. Med andre ord skriver vi om, og for, alle som har en tilknytning til hotell- og restaurantbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Hotellmagasinet.no ønsker å holde et bredt fokus på det som skjer i bransjen, og levere aktuelle nyhetssaker, reportasjer og produktnyheter. Hos oss er du like aktuell om du er hotelldirektør for et 500-roms hotell, rengjør trappeoppganger, skrur på projektorer, lager posesaus, bruker dråpeteller eller ønsker tusenvis av gjester velkommen hvert år.

Tips oss gjerne om det du mener vi burde skrive om, for hotellmagasinet.no oppdateres daglig. 

Redaksjonslokalene våre er på Kolbotn. Bjørgu AS gir også ut fagbladene Anlegg & Transport, Moderne Transport, Transport Inside og Oppegård Avis, samt nettsidene AT.no og MTlogistikk.no.

Fra 2018 har vi opprettet selskapet Native Media for å møte den stadig økende etterspørselen etter innholdsmarkedsføring, populært kalt content marketing eller native marketing. Vi har ekstremt dyktige folk som tar seg av dette hos oss og som løser dine kommunikasjonsbehov på en profesjonell og delikat måte. Ta kontakt med oss for hyggelige tilbud.