Ny mann i Solera

Christian Almstrøm er ansatt som Brand Development Manager i Solera-selskapet Stenberg & Blom.

Publisert

 

Christian Almstrøm kommer til Solera og Stenberg & Blom fra stillingen som Country Manager i Beverage Partners Norway AS.  Christian har tidligere jobbet som Produktsjef i Robert Prizelius AS og som Salgssjef i Nordic Choice Hotels. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Det er veldig inspirerende å bli en del av Norges mest spennende og allsidige drikkevareleverandør. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, der vi sammen skal videreføre og bygge Norges beste kvalitetsvinsportefølje, sier Christian.

Viktig bidrag

Christian har jobbet med store, internasjonale merkevarer og har solid erfaring med salg og markedsføring av vin og brennevin. Han vil jobbe med utvikling av Stenberg & Bloms verdensomspennende partnere og merkevarer.

– Jeg er utrolig glad for å få Christian om bord hos oss. Hans kompetanse og gjennomføringsevne blir viktig for Stenberg & Bloms vekst og utvikling fremover, og som bidragsyter til å videre bygge Solera som det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i Norden, sier David Moir, Managing Director i Stenberg &Blom.

Powered by Labrador CMS