Choice-resort i Syd-Sverige

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nordic Choice Hotels sin siste resortsatsing får 24000 kvadratmeter med spa og badeland, spektakulær arkitektur og tilknytning til to 18-hulls golfbaner. 

Storsatsingen er lagt til den idylliske småbyen Bara utenfor Malmö. Konferansehotellet får minst 300 rom. 

- I Nordic Choice elsker vi alt som er stort. Dette var på godt norsk en once in a lifetime mulighet. Hotell i dag er noe mer enn en seng å sove i, og stadig flere ser på hotellet i seg selv som et reisemål. Resorthoteller blir et spennende marked fremover, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

Nordic Choice Hotels har allerede et Comfort hotell, et Quality hotell og et Clarion Collection hotell i Malmö og et i Lund. I 2014 åpner Clarion Hotel & Congress Malmö med 444 nye rom og totalt kongressareal på nesten 5000 kvadratmeter. Et resorthotell var den siste brikken i selskapets satsing i Syd-Sverige. 

 

-Syd-Sverige er i formidabel vekst. Befolkningen vokser, byene vokser - i tillegg kommer nye forbindelser til kontinentet. Det satses ikke bare på én front, men på mange. Da er det naturlig at Nordic Choice Hotels gjør det samme, sier Stordalen.

Resortanlegget blir på hele 69.000 kvadratmeter, og etableres i tilknytning til en av Nordens beste golfbaner, PGA National of Sweden. Det skal bestå av 200 leiligheter, badeland og spa i tillegg til konferansehotell med minst 300 rom. Småbyen Bara ligger bare en liten kjøretur unna Malmös storbyatmosfære og Lunds Universitet. Hotellet blir en del av Quality Resort-kjeden. 

 

- Våre resorthoteller er skreddersydd for å kombinere ferie, konferanse eller forretningsreise med fritidsinteresser. Hos oss skal både store og små alltid ha noe å glede seg til. I dag gleder vi oss derfor over å kunne sende våre gjester til Bara i fremtiden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

 

Quality Resort i Bara føyer seg inn i rekken over banebrytende spakonsepter som Nordic Choice Hotels i dag driver over hele Skandinavia. Da 13 000 skandinaver kåret sine spa-favoritter via reisenettstedet orbville.no/reseguiden.se, vant Selma Spa i Sunne tett fulgt av Yasuragi Hasseludden utenfor Stockholm. Hele 7 av 10 plasseringer ble tildelt hoteller i Nordic Choice-familien. World Travel Award kåret i tillegg Quality Spa & Resort Norefjell nylig til Norges beste spa for andre år på rad.

-Vi begynte med spa lenge før konkurrentene våre trodde på konseptet. I dag er vi størst på spa i Norden. Det er en stor fornøyelse å levere førsteklasses spaopplevelser til stadig flere gjester, fremholder Silseth. 

Teaser:

Nordic Choice Hotels sin siste resortsatsing får 24000 kvadratmeter med spa og badeland, spektakulær arkitektur og tilknytning til to 18-hulls golfbaner. 

Main Image:
Thumbnail Image: