Egetæpper besto Achilles-akkrediteringen

Publisert Sist oppdatert

Achilles arbeider globalt med å identifisere, kvalifisere, evaluere og føre tilsyn med leverandører på vegne av store organisasjoner verden over. Målet er å bygge og støtte relasjoner mellom innkjøpere og leverandører innenfor mange ulike sektorer, for på den måten å etablere sterke globale nettverk. Godkjenningsordningen for bæredyktige innkjøp bidrar til å skape forretningsmuligheter og redusere risikoer i logistikkjeden, skriver egetæpper i en pressemelding.

Kvalifisert på alle områder
Det tok Achilles to dager med intensiv evaluering å fastslå at egetæpper er fullt ut kvalifisert som Supply Chain partner. I løpet av disse dagene ble hver stein snudd mens de vurderte kvalitet, egnethet og pålitelighet sammen med helse, sikkerhet, sosial ansvarlighet og miljø.

- Achilles-akkrediteringen er viktig for egetæpper, forteller egetæppers kvalitets- og miljøsjef, Jan Ladefoged.
- De store summene som investeres i byggeprosjekter, og risikoen som følger med, tvinger bygningsrådgivere og entreprenørselskaper å stille høye krav til produktene gjennom hele prosjektets livssyklus. De er derfor på jakt etter prekvalifiserte leverandører og en validering av prosedyrer i forbindelse med helse, miljø og sikkerhet, i tillegg til vurderinger av produktenes egenskaper. Nå kan de få all denne informasjonen levert i ett enkelt sertifikat. Det er en kjempefordel!

En bred vifte av godkjenninger
egetæpper har en lang historie med godkjenninger bak seg.
- I 1992 innførte vi et kvalitetsledelsessystem hos egetæpper, forteller Jan Ladefoged.
- Fire år senere implementerte vi miljøledelse, og i 2006 var turen kommet til arbeidsmiljøledelse. Alle disse systemene akkrediteres av en ekstern partner. I tillegg har egetæpper en bred vifte av forskjellige merkeordninger, sertifikater og godkjennelser for de enkelte produktene, helt fra livssyklusvurderinger til byggevaredeklarasjoner og ”grønne byggeelementer” m.m.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS