Peter Wiederstrøm.

Wiederstrøm utgir «Norsk Hotellnæring»

Etter 22 år i regi av Horwath Consulting skal den kjente bransjerapporten gis ut av Wiederstrøm Hotel Consulting.

Publisert

Selv om utgiveren er ny og Benchmarking Alliance i år får en mer dominerende rolle med sine ferske hotelldata, er det meste ved det gamle når det gjelder «Norsk Hotellnæring».

- Først og fremst er vår ambisjon er at denne institusjonen, får vi nesten si, i norske hotellbransje fortsatt skal være den mest anerkjente bransjerapporten. Vi ser frem til å presentere dagsferske data og interessante analyser rundt hotellbransjens nøkkeltall, samt gi et innblikk i trender innen hotelldrift og –eiendom, sier Peter Wiederstrøm.

Rodahl er med videre

Tore Rodahl.

Dernest vil mannen som har ledet utarbeidelsen av rapporten de siste 4 årene også i år sitte i førersetet. Tore Rodahl startet som seniorkonsulent hos Wiederstrøm Hotel Consulting i starten av året.

- Videre bidrar alle de norske hotellkjedene blant annet med å sende inn data og svare på spørsmål til oss. Også «frittstående» hoteller deltar. Og sist men ikke minst vil rapporten også i år bli presentert på DnBs hotellmarkedsdag, denne gang tirsdag 15. oktober i deres hovedkontor i Bjørvika, fortsetter Wiederstrøm.

Blir ferskvare

Noe nytt kommer også denne gangen

- Det er en stor fordel at vi allerede representerer Benchmarking Alliance i Norge, og følgelig har gode muligheter til å tilby fersk og mer detaljert hotellstatistikk enn tidligere, sier han

Utarbeidelsen av Norsk Hotellnæring er et lagarbeid.

- Uten bidrag fra kjedene, hotellene, Benchmarking Alliance og DnB hadde det vært umulig å tilby en slik omfattende og up to date-rapport - Og så er det jo morsomt at jeg igjen får jobbe med rapporten jeg var med å arbeide på noen år på begynnelsen av 2000-tallet, sier Peter Wiederstrøm.

I hele 22 år har Norsk Hotellnæring, eller kanskje bedre kjent som «Horwathrapporten» eller bare «hotellrapporten», vært den dominerende fagrapporten i bransjen.

- Det må vi gjøre alt for å sikre også fremover, avslutter Wiederstrøm.

Powered by Labrador CMS