Haugesund-hotell til Smarthotel-kjeden

Smarthotel- kjeden og Banken Hotel inngår partnersamarbeid. Dermed dobler hotellkjeden antallet hoteller i Rogaland.

Publisert

– Haugesund er en destinasjonen vi har ønsket oss. Endelig har vi to hoteller i hjemfylket Rogaland, sier kjedeansvarlig i Smarthotel Ørjan Kjærstad.

Hotellkjeden har fra før hoteller i Oslo, Tromsø, Hammerfest, Forus (mellom Sandnes og Stavanger) samt partnerhotellet Bergen Harbour Hotel i Bergen.

Banken Hotel åpnet i april 2011, har 52 rom og ligger i Strandgaten - midt i Haugesund sentrum.

– Et fantastisk hotell med verdier vi kjenner oss igjen i: God service, innbydende frokost, sentral beliggenhet og ikke minst en god atmosfære, uttaler Kjærstad.

GLAD TRIO: Medeier Leif Harald Endresen, hotellsjef Camilla Husby og kjedeansvarlig i Smarthotel Ørjan Kjærstad er fornøyd med avtalen.
GLAD TRIO: Medeier Leif Harald Endresen, hotellsjef Camilla Husby og kjedeansvarlig i Smarthotel Ørjan Kjærstad er fornøyd med avtalen.

Blant Norges beste

Banken Hotel stakk nylig av med seieren under TripAdvisors kåring «best bargain hotel». De havnet også på en 23. plass på TripAdvisors liste over Norges 25 beste hoteller - uavhengig av kategori.

– At gjestene har gitt så gode tilbakemeldinger forsterker det gode inntrykket vi har av Banken Hotell. Med Banken som partnerhotell er det nå tre av hotellene i Smarthotel-kjeden som ligger på «best bargain hotel»-listen til TripAdvisor. Det er vi stolte av, sier Kjærstad.

Beholder navnet

Banken Hotel skal beholde navnet sitt, men blir et såkalt partnerhotell i Smarthotel-kjeden. Hotellsjef Camilla Husby på Banken Hotel gleder seg til samarbeidet.

– Smarthotel, med sine innovative og driftseffektive løsninger, var et naturlig valg da vi skulle finne en samarbeidspartner.

Banken Hotel skal fortsatt drives som et frittstående hotell, men vil ha et tett salgs- og markedssamarbeid som Smart Partnerhotell. 

– Samtidig vil vi videreutvikle de muligheter som ligger på driftssiden og ikke minst kompetanseoverføring begge veier. Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Husby. 

PS: Hotellet var tidligere en del av Clarion Collection Hotel-kjeden.

Fakta om Smarthotel AS:

Smarthotel er en landsdekkende kjede med fire hoteller (Oslo, Tromsø, Hammerfest og Forus) i tillegg til partnerhotell i Bergen og Haugesund. Kjeden satser på «best value» når det gjelder pris, frokost og service samt en god natts søvn.

Fakta om Banken Hotell:

Vakre Banken Hotel ligger midt i Haugesund sentrum i et staselig historisk bygg fra 1919, som en gang var Haugesund Sparebank. Her kan du bo i hyggelige omgivelser, enten om du reiser med jobb, alene eller med andre. Hotellet har 52 moderne gjesterom i ulik størrelse og utforming. I restauranten tilbys vår gode frokostbuffet.