Nå har det nye Park Inn by Radisson-hotellet ved Gardermoen åpnet.

Gardermoen-trippel for Radisson

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har nå åpnet dørene på Gardermoen. Hotellet blir Radisson Hotel Groups tredje hotell ved Norges største flyplass.

Publisert


– Med sentral beliggenhet og fokus på å gi gjestene behagelige opphold, er hotellet det perfekte utgangspunkt for både forretningsreisende og fritidsgjester, starter hotellkjeden på sedvanlig vis i en pressemelding.

Hotellene som tilhører Park Inn by Radisson har beliggenhet som ett av sine viktigste kriterier og de befinner seg derfor gjerne i tilknytning til store flyplasser, ved sentrale knutepunkt og i storbyene. Nyåpnede Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West er intet unntak - hotellet ligger kun 3 kilometer fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Det vil i samme område som Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Comfort Hotel Runway, Scandic Oslo Airport og Dalen parkering.

– Med åpningen av Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, kan vi nå tilby våre gjester tre hoteller på Norges største flyplass. Vårt mål er å gi gjestene minneverdige opphold, uansett om de besøker oss for et kort møte eller et lengre opphold, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group i Norden.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Gode fasiliteter

Tom Flanagan Karttunen er Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group i Norden.

Hotellet har 233 rom og hotellet har egen restaurant og bar, samt et fitness-rom for gjester som ønsker å trene under sitt opphold.

Også for forrretningsreisende er det gode fasiliteter. Hotellet har 12 moderne møte- og konferanselokaler og med sin beliggenhet kun 3 kilometer fra Oslo Lufthavn, ligger det til rette for at reisende kan ha dagsmøter eller lengre konferanser på hotellet.

Radisson Hotel Group blir stadig sterkere representert i Norge. Hotellkjeden er fortsatt den største internasjonale i Norge og har ni hoteller i Oslo og totalt 23 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller over hele landet.

Powered by Labrador CMS