NY SJEF: Fran Ove Wennevik er nye sjef på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu.

Ny sjef på Fornebu

Frank Ove Wennevik er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

Publisert

– Frank Ove er svært dyktig og har gjesten i fokus, så vi er glade for at han skal lede teamet på Fornebu. Hotellet har mange stamgjester, som kommer tilbake for de gode opplevelsene. Vi er trygge på at Frank Ove kommer til å videreføre dette arbeidet på best mulig vis sammen med teamet på hotellet, sier Ronald Smithjes, Norgessjef for Radisson Hotel Group.  

NK på Plaza

Wennevik har jobbet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år og kommer sist fra stillingen som assisterende hotelldirektør ved Norges største hotell; Radisson Blu Oslo Plaza.

Der har han i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor, og selv ledet flere avdelinger innen både mat & drikke og møte & event. Frank Ove har også vært både resepsjonist og guide, og tar med seg viktig lærdom fra tiden hos Norges største hotell.

– Jeg gleder meg veldig til å lede hotellet sammen med det svært erfarne teamet. Etter flere år i hotellbransjen og med erfaring fra driften, vet jeg viktigheten av å ta seg god til å lytte til gjester og medarbeidere for å få de aller beste resultatene, sier Frank Ove Wennevik, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu. 

Powered by Labrador CMS