The Thief er en av aktørene som deltar på Tjuvholmen Foodie Festival.

Utsolgt matfestival

Tjuvholmen Foodie Festival går av stabelen 7.-9. mars. Billettene er allerede utsolgt. 

Den andre uken i mars arrangeres Tjuvholmen Foodie Festival 2024. Aktører som Sjømagasinet, Tjeld, The Thief, xef, VentiVenti, The Salmon, ARTS, Olivia, Døgnvill, Bølgen & Moi og Amazonia By BAR deltar. 

Tema for årets festival er "Signaturretten". Restaurantene som deltar skal servere sine spesialiteter,  og arrangøren lover et delikat utvalg av mat og drikke, med spennende smakskombinasjoner og morsomme samarbeid på kryss og tvers. I tillegg blir det underholdning og andre aktiviteter underveis gjennom reisen, heter det på nettsiden

Festivalen har sluppet programmet, som ser slik ut: 

Torsdag 7.mars: 5-retters

Festivalen starter med 5 retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. I tillegg tilbysvegetar til dem som ønsker det.

Fredag 8.mars: 5-retters

På fredagen fortsetter festivalen med 5 retters-reisen der gjestene får muligheten til å bli med på en reise rundt fem ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. I tillegg tilbys vegetar til dem som ønsker det.

Lørdag 9.mars: 7-retters

Denne dagen er det 7 retters-reisen der gjestene får muligheten til å bli med på en reise rundt syv ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. Også her tilbys vegetar.

Powered by Labrador CMS