FEM KJAPPE MED:

SCANDIC-SJEF: Asle Prestegard er fungerende leder for Scandic Norge.

Asle Prestegard

2019 ble året hvor Asle Prestegard gikk fra distriktsdirektør til fungerende leder for hele Scandic Norge. Her er den nye sjefens tanker for 2020.

Publisert Sist oppdatert

1. Hva er det du er mest fornøyd med å ha gjort, eller fått til, yrkesmessig i 2019?

– I 2019 var jeg distriksdirektør for region vest, hvor vi jobbet med en rekke spennende prosjekter. Åpningen av Scandic Torget i Bergen i juni gikk strålende, og det samme gjorde «rebrandingen» av Royal i Stavanger til Scandic Royal Stavanger. Hotel Norge by Scandic vokste seg sterkere og sterkere i Bergen, samtidig som vi beredte grunnen for den vellykkede åpningen av Scandic Voss i år.

2. Hvilke forventninger har du til 2020 i din bransje?

– Jeg forventer fremdeles markedsvekst på nøkkeldestinasjonene våre. Kapasitetsøkningen  gjør det spennende å følge utviklingen i Oslo, og samtidig forventer jeg fortsatt utvikling i Bergen og at oppturen i Stavanger-markedet fortsetter.

3. Hvilke arbeidsoppgaver er det du gleder deg mest til med det nye året?

– Jeg er nå i en rolle som fungerende leder for Scandic Norge og ser frem til å følge opp planene som er lagt for organisasjonen i 2020. Det blir spennende å bli kjent med hotellene rundt om i landet og ikke minst alle som jobber på hovedkontoret.

4. Gi en positiv hilsen til noen i hotellbransjen/restaurantbransjen som fortjener det.

– Da vil jeg benytte anledningen til å gi honnør til alle våre dyktige ansatte som gjør en strålende jobb med å levere resultater og fantastiske gjesteopplevelser hver dag. Jeg vil også sende en hilsen til de som skal være med og etablere vår nye hotellmerkevare, Scandic GO.

5. Hva bør hotellmagasinet.no skrive mer om i 2020?

– Jeg ønsker meg flere gode artikler om suksesshistorier fra bransjen, i tillegg til dagsaktuelle saker og stoff om bransjetrender.

Powered by Labrador CMS