FORSVARS-SEIER: AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau er fornøyd med avtalen.
FORSVARS-SEIER: AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau er fornøyd med avtalen.

Egencia vant Forsvaret

Norges største reisebyrå vant anbudskonkurransen for Forsvarssektoren.

Publisert

Dette er den største enkeltstående reisebyråavtalen Egencia i Norge har inngått i år, og omfatter håndtering av flyreiser, leiebil og hotellovernattinger.

– Egencias teknologiske løsninger kombinert med besparelsespotensialet de skaper for en offentlig aktør som Forsvarssektoren var avgjørende for utfallet, skriver de i en pressemelding.

Erfarent team

– Reisebyråtjenester skal dekke Forsvarssektoren sitt behov for reisebyråtjenester i forbindelse med tjenestereiser utenlands og tjenestereiser innenlands. Deres reisevirksomhet skal betjenes av et av Egencia’s mest erfarne team i Oslo. Forsvarssektoren er enormt viktig for oss, og vi er stolte av at kunne tilby våre tjenester, sier AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau.

Egencia har lang erfaring med og kompetanse på det offentlige Norge.

– Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en unik kompetanse i å betjene offentlige kunder i Norge. En kunde som Forsvarssektoren, med komplekse behov og besparelsesfokuser utfordringer som trigger oss som selskap, sier Moltzau.

«Hjelp til selvhjelp»

Mange offentlige selskaper velger å ha en god kombinasjon av interne reisebestillere som håndterer reisevirksomheten for de ansatte og ansatte som selv velger å bruke Egencias online bestillingsverktøy.

– Vi har løsninger som ivaretar begge behov med fokus på gode standardiserte online løsninger med et meget brukervennlig grensesnitt. Skulle brukeren likevel ha behov for hjelp jobber Egencias reisekonsulenter i de samme systemene og kan enkelt overta bestillingen og sluttføre for den reisende, sier Carl Moltzau i Egencia.