Ifølge produsenten skal de nye 2-i-1-klutene fra Tork fjerne det tøffeste flekkene, og den har kraftig slipeevne.

Ny rengjøringsklut kan skylles og gjenbrukes opptil 10 ganger

2-i-1 rengjøringsklut fra Tork. 

Nylanseringen fra Tork skal ifølge en pressemelding fra selskapet være en så effektiv klut selv de tøffeste flekkene.

Ifølge Tork estimerer restaurantpersonalet at de bruker 59 prosent av tiden på renhold. Selv om kjøkkenet vanligvis er satt opp for effektiv matlaging, er renholdoptimalisering sjeldent integrert i arbeidsflyten. I kjøkkenmiljøet er alt som gjør renholdsoppgaver enklere svært kjærkomment.

Med rengjøringsklut 2-i-1, som gjør det lett å rengjøre, kombinerer skuringen av en svamp med absorberingen til tørkepapir, noe som betyr at personalet kan takle de tøffeste restaurantflekkene og søl med et allsidig og brukervennlig produkt. 

Tork rengjøringsklut 2-i-1 gir personalet et produkt med flere funksjoner, designet for å være skurende og absorberende på samme tid, slik at det kan brukes på tvers av kjøkken og spiseområde. Den fleksible utformingen gjør den enkel å bruke slik at personalet kan rengjøre områder som er vanskelige å nå. Den kraftige slipeevnen tar hånd om de tøffeste flekkene uten å ripe overflater, heter det i pressemeldingen. 

Kluten kan skylles og gjenbrukes opptil 10 ganger, slik at kjøkkenpersonalet kan effektivisere renholdet samtidig som de reduserer avfallet. Kunder som har prøvd rengjøringskluten fremhevet: Materialet er sterkere enn konvensjonelle rengjøringskluter, så du kan bruke kluten til nesten alt.

Powered by Labrador CMS