direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Tar sats med hopplandslaget

Partene har undertegnet en toårig avtale.

Scandic Norge har lange tradisjoner med å være en støttespiller for idretten, og gjennom den nye avtalen med de norske hopperne, styrker hotellkjeden engasjementet ytterligere.

Den toårige avtalen omfatter både økonomisk støtte og overnattinger i perioden, skriver Scandic Norge i en pressemelding.

Hopplandslaget, som nylig feiret hoppukeseieren til Halvor Egner Granerud, har ikke bare markert seg sportslig. De har også gjort et viktig arbeid innenfor likestilling og inkludering.

– Vi i Scandic er opptatt av å fremme en inkluderende idrett som er tuftet på gode verdier, og på hopplandslaget har de skapt en kultur med sterke og tydelige ambassadører for dette. Vi heier på hopperne i deres arbeid for full likestilling i sporten, og gleder oss stort over den sportslige suksessen de opplever både på kvinne- og herresiden, sier direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Hoppernes store sportslige mål er VM i Trondheim i 2025, og med den nye avtalen har landslaget fått solide rammebetingelser for å spisse formen inn mot mesterskapet.

Scandic har mer enn 80 hoteller rundt om i landet, og har en sterk tilstedeværelse på steder som er viktig for hoppsatsingen. Bare i Trondheim og omegn har hotellkjeden fem hoteller.

– Scandic har hoteller alle stedene der vi trener og konkurrerer, og var derfor et opplagt førstevalg som samarbeidspartner i hotellbransjen. Dette samarbeidet vil være en stor styrke i forberedelsene til VM, og gjør at vi kan legge langt flere samlingsdøgn til det nye anlegget i Granåsen og Trondheim de neste sesongene, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.

Scandic jobber for et inkluderende og likestilt arbeidsliv, og som en del av avtalen med hopperne, skal det arrangeres en konferanse på Scandic Fornebu på kvinnedagen 8. mars.

Powered by Labrador CMS