The Edge åpnet dørene

1. mai slo Clarion Hotel The Edge dørene opp i Tromsø.

Publisert Sist oppdatert

- Denne dagen har jeg, hele teamet og veldig mange i Tromsø gledet oss til. Clarion Hotel The Edge er mye mer enn et hotell. Med lobbybaren, restauranten Kitchen & Table og en storsal med plass til 1000 personer, er jeg sikker på at vi kommer til å være en naturlig møteplass for hele Tromsø og alle byens gjester, sier Øyvind Alapnes, hotelldirektør Clarion Hote The Edge. 

Arkitektene Niels Torp Arkitektkontor og danske Schmidt Hammer Lassen står bak henholdsvis hotellets eksteriør og interiøt, mens kunstkurator Sune Nordgren har smykket ut bygget med lokale kunstnere som Bjørn Joachimsen og internasjonale tungvektere som Antony Gormly.

- Tromsø kommune ønsket å lage en moderne møteplass i byen. Aspelin Ramm og Pellerin AS ville skape et hotellbygg som Tromsø ikke hadde sette maken til og vi i Nordic Choice Hotels hadde som visjon å skape et unikt hotellprodukt i verdensklassen. Jeg vet med sikkerhet at vi har nådd våre mål. Nå gleder vi oss til åpningsfest den 14. mai, sier eier Petter A. Stordalen i Nordic Choice Hotels. 

Hotellbygget er et resultat av et samarbeid mellom Aspelin Ramm og Pellerin AS. 

Clarion Hotel The Edge er verdens nordligste miljøklasse A hotell, med blant annet egne geobrønner som strekker seg 300 meter ned i bakken. 

Hotellet har 290 rom, elleve møterom, inkludert en storsal for 1000 personer og restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

 

 

Powered by Labrador CMS