OLJEBYEN NESTE: Hotellkjeden Citybox har hatt en eventyrlig reise. Snart står kjedens første hotell med 123 rom klar i Stavanger.

Hotellkjeden åpner sitt første hotell i Stavanger

Citybox satser i oljebyen.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkjeden Citybox signerer hotellavtale med eiendomsutvikleren Aton om 123 rom i sentrum av Stavanger. Hotellet blir Citybox sitt første i Stavanger og skal etter planen åpne Q2 2024 i Klubbgata 3, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

LES OGSÅ: Jarle Moen går fra Sommerro til Cityplan

– Citybox har fått et nært og godt samarbeid med Kjell og Tommy Madland i Aton AS. Vi er veldig glade for at de har gitt oss denne muligheten, og vi ser frem til et godt langsiktig samarbeid, sier Styreleder i Citybox, Martin Smith-Sivertsen.

Dobler antall hotellrom

Citybox Stavanger er kjedens ellevte signering og med hotellene som nå er signert vil Citybox over doble antall rom fra dagens 1126 rom i drift til 2219. Sammen med Citybox Stavanger skal hotellkjeden i 2024 åpne Citybox Helsinki, Citybox Stockholm og Citybox Brussels. I pipeline ligger også Citybox Kristiansand og Citybox Tromsø.

LES OGSÅ: Her behandles gjestene som rockestjerner

– Klubbgata er en ideell lokalisering for Citybox i Stavanger. Godt plassert i sentrum, rett ved den hyggelige trehusbebyggelsen og 100 meter fra Norges fineste Domkirke. Samtidig en super beliggenhet med tanke på transport, enten det er tog, buss, båt eller bil. Vi har lenge ønsket å etablere oss her, fortsetter Martin.

Tidenes resultat

Hotellkjeden oppnådde tidenes resultat i fjor, og havnet på en omsetning på 269 millioner, nesten 50 millioner over budsjett. Citybox Oslo og Citybox Bergen hadde også høyest belegg i begge de to norske storbyene, på hele 88,8 prosent og 77,6 prosent - hele 28 prosent og 20 prosent over gjennomsnittet i de respektive byene.

LES OGSÅ: Nå skal Hardanger-hotellet pusses opp

Aton er nå i prosess med å starte ombygging av den innvendige hotellmassen og bygget skal etter planen stå klart i løpet av første halvdel 2024.

– Vi i Aton er veldig fornøyde med å signere en god og lang samarbeidsavtale med Citybox. De har vist imponerende vekst og ikke minst gode resultater over tid. I Klubbgata 3 har det vært hotelldrift over mange ti år og med eiendommens gode beliggenhet, er vi sikre på at dette blir veldig bra, fortsetter Madland. sier prosjektleder i Aton, Tommy Madland.

Powered by Labrador CMS