SEMIFINALER: I november skal det avgjøres hvem som går videre til finalen i Stavanger. TINE Matcup Klart for semifinaler i Tine Matcup Publisert tirsdag 22. oktober 2024 - 09:42 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Get instant access to all content Hotellmagasinet - Digitalt abonnement, Kampanje 1kr Bestill Hotell Magasinet Digitalt årsabonnement 1990kr Bestill ✕ christer rødseth servitørkonkurranse videregående skole restaurant norske kokkers landsforening nkl kokkekonkurranse kokk og servitør tine matcup utdannelse Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Pluss Ny hotellsjef hos Nusfjord Village & Resort Ansetter Jakob Kern, som har lang og internasjonal erfaring.
Norges beste hotellfrokost er kåret Britannia Hotel og Thon Hotel Lofoten hentet hjem den ettertraktede prisen, som ble delt ut for attende gang.
Pluss Arkitekter krangler om omstridt verstingpris Wood Hotell i Bodø har uforskyldt havnet midt oppe i en debatt i arkitektmiljøet.
30 år med magisk julestemning Søndag 3. november åpnet Jette Frölichs jubileumsutstilling på Lysebu i Oslo.
Pluss Lover Göteborgs beste utsikt Strawberry-eide Clarion Hotel Draken åpnet dørene 1. oktober 2023, og er det nyeste tilskuddet til Göteborgs skyline. Hotellsjef Martin Wiholm forteller at Petter Stordalen har vært spesielt engasjert i hotellet.
Opplevelsesturisme i kraftig vekst Naturen i Norge er ikke bare vakker – den er også en stor økonomisk ressurs. En fersk rapport viser at utendørsopplevelser er en sentral del av norsk reiseliv, og de bidrar med hele 4,1 milliarder kroner årlig til økonomien.
Nybygget hotell på Straume blir Thon Partner Hotel Straume Thons nye partnerhotell på Straume er under bygging og skal stå klart 29. april 2025.
Pluss Verdens beste unge kokk er norsk Storeslem for den unge kokken fra Aurskog: Hentet hjem gullmedaljen og to andre utmerkelser.
Først i Nord-Norge med prestisjetungt sertifikat BREEAM-prisen er et prestisjetungt sertifikat innen bærekraftige byggeprosesser. Det er nå tildelt Moxy Tromsø, som det første hotellet i Nord-Norge.
KRONIKK: Reiselivet skal vokse – med Universitetet i Stavanger på laget Reiselivet har lagt bak seg en sterk sommer, og nå skal næringen ruste seg mot å bli en bærekraftig fremtidsnæring. Til det trenger vi kompetente medarbeidere, og da må Universitetet i Stavanger (UiS) være med på laget, skriver Virke Reiseliv og NHO Reiseliv i denne kronikken.
Pluss Et sofistikert alkoholfritt alternativ Ambijus ble grunnlagt av brødrene Christian og Alexander Stray-Jansen med en enkel, men kraftfull idé: å tilby et sofistikert vinalternativ uten alkohol.
Pluss Klart for kåring av Norges beste hotellfrokost Finalen i Twinings Best Breakfast 2024 går av stabelen 7. november.
Pluss Knivskarp forretningside Tomatosharp ble født midt i koronapandemien, da David Phan, en medisinstudent ved NTNU, bestemte seg for å forene to av sine lidenskaper – kniver og matlaging – til en bedrift.
Pluss Klart for semifinaler i Tine Matcup I november skal det avgjøres hvilke unge servitør- og kokkehåp som skal til finalen i Stavanger i februar. Vi tok en prat med hoveddommer, kokke-profil Christer Rødseth.
Pluss Bergenshotellene gjorde rent bord i 3. kvartal Oppsummeringen etter 3. kvartal inneholder noen overraskelser, melder Wiederstrøm Hotel Consulting.
Jarle Moen blir ny COO i Norwegian Hospitality Group Nesten tjue år etter at de jobbet sammen sist trer Jarle Moen inn som ny COO i Norwegian Hospitality Group (NHG) eid av Thor Morten Halvorsen.
Pluss Suksess med unik overnatting Etter å ha sagt opp jobben i banken, og pusset opp en del av bygningsmassen, opplever Amund Teigen stor suksess med sin overnattingsvirksomhet.
Pluss Lager mobile hotellrom [Re] Treats tenker nytt omkring reiseliv, med en bærekraftig "plug and play"-løsning.
Sikter høyt i Vestby Utbygger med planer om å bygge det høyeste bygget mellom Oslo og Svinesund; et hotell på 15 etasjer.
Pluss Samles under én felles merkevare Et knippe av Røros' hoteller og serveringssteder samles under ett navn. Men særpreget skal de beholde.
Pluss Fra Hyatt til Nordic – Denne stillingen som føles som skreddersydd for meg, sier Kenneth Hervik.
Milepæl for First Hotels' lojalitetsprogram Feirer 500 000 medlemmer i lojalitetsprogrammet First Member.