NYTT KONSEPT: Libertine Vinbar ligger bare et langskudd unna Sommerro på Frogner i Oslo. Jama Awaleh (i midten) og Kim Søyland i byOSLO Group (til høyre) skal drifte Libertine Vinbar sammen med deres partner David Eriksen.

Ny vinbar på Oslo vest

Libertine Vinbar håper å bli et samlingssted for vininteresserte.

Publisert Sist oppdatert

I lokalene som tidligere huset Champagneria på Frogner i Oslo, åpner Libertine Vinbar. Den nye baren skal bli et samlingssted for vininteresserte i Oslo.

De gamle Champagneria-lokalene har de siste månedene fått en skikkelig makeover, og 2. mai åpner de dørene i Frognerveien 2.

STILIG: De gamle Champagneria-lokalene har fått et nytt utseende. 2. mai åpner vinbaren som har plass til 100 gjester.

Den nye, moderne vinbaren skal driftes av byOSLO Group, med Jama Awaleh og Kim Søyland i spissen, som også driver to andre utesteder i samme gate, BA3 og F6. Denne gangen har de slått seg sammen med TV-profilen David Eriksen, som mange kjenner fra TV2-programmet «Alle elsker David». Sammen skal de skape et nytt samlingssted for vininteresserte i Oslo, heter det i en pressemelding fra Libertine Vinbar.

− Vi kjenner nabolaget godt og tror vi har en fordel i at vi kjenner til hva folk i området vil ha. Vi gleder oss veldig til å endelig få åpne dørene etter flere måneder med intens jobbing. Libertine skal være et uformelt sted for vinentusiaster, og vi tror dette er et konsept som vil slå an blant Oslo-publikummet, forteller sier Jama Awaleh, partner i byOSLO Group.

Lokalene vil ha plass til rundt 100 gjester, fordelt på to etasjer, både inne og ute. Målet har vært å skape en moderne, intim og sosial vinbar, med masse godt på menyen. De vil blant annet servere småretter som tilberedes foran gjestene.

− Matrettene skal komplementere vinen, slik at gjestene får en helhetlig opplevelse. Vi fokuserer stort på klassiske viner fra Frankrike med moderne innspill fra den nye verden. Vi har også fått med oss utrolig dyktige folk som gleder seg til å ønske velkommen og dele sin kunnskap om vin med de besøkende, fortsetter Awaleh.

Powered by Labrador CMS