Thon satser videre på Gjøvik – utvider Thon Hotel Gjøvik

Publisert Sist oppdatert
Det nye hotellet og det mangfoldet av ulike aktiviteter som kan tilbys gjestene har slått svært positivt ut. Nå ligger alt til rette for videre vekst. 18 mai settes spaden i jorda for det som er trinn 1 i den videre utbyggingen. Da starter nemlig byggingen av nytt kulturhus og 65 nye moderne hotellrom. Åpningen vil være tidlig høst 2009 og innsalget på det nye utvidede hotellet starter i disse dager kan en svært fornøyd Hotelldirektør Laila Venbakken Hovland fortelle.

Å få styrket hotellkapasiteten i Gjøvik er det svært viktig for utviklingen av Gjøvik som en fortsatt attraktiv kurs/konferanse by sier en like fornøyd markedssjef ved Turistkontoret Gjøvik Land Toten, Arne-Jørgen Skurdal, som ser fram til å få flere hotellrom å tilby på Gjøvik. Gjøvikregionen har i løpet av sommersesongen flere gode kulturarrangementer som vi nå kan rope høyere om, rett og slett fordi vi nå har flere rom å selge.

Thon Hotel Gjøvik er å treffe på standen til Turistkontoret Gjøvik Land Toten C02-06 under Reiselivsmessa på Lillestrøm.
Thumbnail Image: