Samuelsson åpner i Bergen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I dag åpner Marcus Samuelsson sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table på Clarion Hotel Admiral i sentrum av Bergen.

- Vi er veldig stolte av å kunne ønske Marcus og Kitchen & Table velkommen til Bergen. Bergen er i ferd med å etablere seg som en gastronomisk hot spot og da passer det veldig bra å få en av verdens hotteste kokker til byen, sier Katalin Paldeak, direktør Clarion Hotels Nordic, i en pressemelding.

Svenske Marcus Samuelsson, basert i New York, innfører nå Manhattans internasjonale smaker og kjøkken i Skandinavia. I samarbeid med Clarion Hotels åpner han restaurantkonseptet på alle Clarion hotell i Norge og Sverige.

 - Manhattan er som et matmekka. Her finner du smaker fra hele verden. Med Kitchen & Table har jeg lyst til å bringe denne smaksregnbuen til Norge og Sverige. I tillegg så kommer alle restaurantene til å få signaturretter med utgangspunkt i lokale råvarer, så hver by vil få sin egen unike Kitchen & Table meny. Gjestene vil oppleve en fantastisk smakblanding mellom NY og Norge, sier Marcus Samuelsson.

Med konseptet fun dining, skal Samuelsson vise det norske publikum at god mat ikke trenger å være stivt. Fun dining handler om gode smaker i en avslappet atmosfære, omringet av kjente og ukjente glade mennesker med toppservice.

Teaser:

I dag åpner Marcus Samuelsson sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table på Clarion Hotel Admiral i sentrum av Bergen.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Marcus Samuelsson har tatt sitt restaurantkonsept Kitchen & Table til Bergen. (Foto: Nordic Choice)